Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος Spoiler: Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Άπιστος Spoiler:

Είναι τα εγκαίνια στη μπουτίκ της Ντερίν και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στους εορτασμούς. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη και καταφτάνει. Ο Βολκάν μόλις τη βλέπει δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή: «Πώς τόλμησες να τον φέρεις εδώ; Δεν ντράπηκες καθόλου;», τη ρωτάει.

Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν όταν το μαθαίνει είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της: «Σε παρακαλώ σε θέλω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς μου», του λέει.

Την ίδια στιγμή η κυρία Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους; «Δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα. Όλη η πόλη θα μιλάει για μας, πώς θα ζήσουν εδώ τα παιδιά μας;», αναρωτιέται απελπισμένη.

Στο μεταξύ ο κύριος Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστή, γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό, ενώ ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή…

Η κυρία Γκιονούλ συναντά κρυφά τον Σελτζούκ και του προσφέρει χρήματα για να εξαφανιστεί από τη ζωή της οικογένειάς της; «Μην τολμήσεις και μας ξαναπλησιάσεις», τον προειδοποιεί και τον απειλεί ανοιχτά. Ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν: «Θα την κάνω να φύγει από την πόλη, θα γίνει παντού ρεζίλι», λέει.

Η Ασιγιά μόλις βλέπει τις φωτογραφίες, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη εξάλλου ως χωρισμένη γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει. Ομως ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά: «Τι θα πει ο Αλί; Δεν τον σκέφτηκες καθόλου;», την επιπλήττει.

Ωστόσο η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Την ίδια ώρα ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ και ταυτόχρονα ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά: «θέλω να με βοηθήσεις να αποδείξω ότι είμαι γιος του κυρίου Χαλούκ», της λέει.

Στο μεταξύ η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του…

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ