Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

Ποιο θα είναι το φινάλε για τον Σελτζούκ στην σειρά;

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού το καλοκαίρι. Ο “Άπιστος” με πολλες και διαδοχικές ανατροπές και σας έχουμε το φινάλε για ένα από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

Ο Σελτζούκ είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας στην σειρά Άπιστος. Ένα προβληματικό παιδί. Το οποίο μεγαλώνοντας όμως απέκτησε ευαισθησίες και καλό χαρακτήρα. Δεν έχει υποφέρει και λίγα άλλωστε. Καθώς η μητέρα του τον εγκατέλειψε όταν ήταν μικρός, ενώ ο πατέρας του δεν τον δέχεται για δικό του παιδί.

Όλα θα αλλάξουν όμως, εξαιτίας του θανάτου του Χαλούκ. Με την Γκιονούλ να τον βρίσκει και να τον αγκαλιάζει σαν παιδί της. Ενώ παράλληλα η Ντερίν που έχασε έναν αδερφό, θα βρει στο πρόσωπο του έναν καινούριο. Ο Σελτζούκ θα είναι επιτέλους μέρος μιας οικογένειας. Θα νιώσει για πρώτη φορά την στοργή από δικά του άτομα

Αυτός θα είναι και ο λόγος που ο Σελτζούκ θα μαλακώσει ακόμη περισσότερο και θα καταλάβει και τα δικά του λάθη. Με την Νιλ να βλέπει αυτή του την ειλικρινή αλλαγή και να τον συγχωρεί…

Μαζί, στο φινάλε της σειράς, θα παντρευτούν και θα ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια, με ένα παιδάκι, αφήνοντας πίσω τους όλα τα προβλήματα του παρελθόντος.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ