Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος Spoiler: Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Άπιστος Spoiler:

Ο Βολκάν κάνει μία τεράστια αποκάλυψη!

Όλα τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή. Ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της. Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν και όταν γυρίζει σπίτι τους να μιλήσουν, δεν τη βρίσκει εκεί. Ολα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο.

Μετά τα τρομερά νέα της εξαφάνισης της Ντερίν, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας καλά πώς νιώθει γι’ αυτή και τις επιλογές της η κοινή γνώμη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση.

Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Με την Ντερίν ακόμη άφαντη, η Ασιγιά βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ποτέ δεν της άρεσε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον τώρα που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση.

Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Ετσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν.

Η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Σιγά-σιγά νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και το παρελθόν της να την καταδιώκει για μια ακόμα φορά. Ομως ξέρει πως δεν μπορεί να το βάλει κάτω και αποφασίζει να παλέψει και πάλι για να «καθαρίσει» το όνομά της απ’ όλη αυτή τη λάσπη που της έχουν ρίξει.

Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή. Στο μεταξύ, συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκἂν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ