Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αλλά η ώρα προβολής!

Από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, “Άπιστος”, αλλάζει ώρα. Μεταφέρεται στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα στο slot 17.00-19.00. Η αιτία είναι η νέα σειρά που ξεκινάει “Γλυκάνισος’.

Θα προβάλλεται στις 17:00 το απόγευμα, αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το “Καλό Μεσημεράκι”. Στην συνέχεια θα ακολουθεί η νέα σειρά με τίτλο “Άγρια Γη”.

Ξύλο μεταξύ Αράς-Βολκάν γιατί ο Αράς χτύπησε τον Αλί!

H Ντερίν κάνει καταγγελία στον πατέρα τής Ιπέκ καθώς δεν της επιστρέφει τα χρήματα που του έδωσε και η αστυνομία φτάνει στην πόρτα του. Η Τζερέν λέει στην Ντερίν πως είναι έγκυος και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Σελτζούκ και του το ανακοινώνει. Η Νιλ, που το ακούει, σοκάρεται και φεύγει.

Στο σπίτι, ο Αλί δεν χαίρεται που ο Αράς θα γευματίσει μαζί τους και ενημερώνει τον πατέρα του. Ο Βολκάν στέλνει μήνυμα στη Λεϊλά και εκείνη μαζί με τη μητέρα του Αράς πάνε στο σπίτι του.

Ο Αράς, όταν μαθαίνει πως βρέθηκε η μητέρα του, αποφασίζει να φύγει με την Ασιγιά για να πάνε να τη δουν. Οσο εκείνη πηγαίνει δίπλα να φωνάξει την Μπαχάρ, ο Αλί κάνει ένα άγριο ξέσπασμα μόνος του και ο Αράς προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Ο πατέρας της Ιπέκ επιστρέφει στο σπίτι αποφασισμένος να τιμωρήσει την Ντερίν για την καταγγελία και εμφανίζεται μπροστά της με μαχαίρι. Εκείνη ουρλιάζει και τρέχει να σωθεί όταν εμφανίζεται μπροστά της ένας νεαρός, ο Ονούρ, και τη σώζει, ενώ προσφέρεται να τη γυρίσει σπίτι της.

Η Νιλ είναι στα σκαλιά της Ασιγιά και κλαίει, όταν έρχεται ο Βολκάν. «Νιλ, είσαι καλά; Τι έπαθες» τη ρωτάει, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι ο Βολκάν ακούει τον Αλί να λέει στην Μπαχάρ ότι ο Αράς σήκωσε χέρι πάνω του.

Ο Αράς έχει βρει ξανά τη μητέρα του και βιώνει την πιο σημαντική οικογενειακή στιγμή του, όταν εισβάλλει ο Βολκάν και τον χτυπάει: «Σου είπα, τον γιο μου δεν θα τον πλησιάζεις! θα σε σκοτώσω που σήκωσες χέρι πάνω του».

Η Ασιγιά με τον Βολκάν επιστρέφουν σπίτι και ο Αλί επιμένει πως λέει την αλήθεια. Ωστόσο, η μητέρα του τον προειδοποιεί: «Αν λες ψέματα, αυτή τη φορά δεν θα στο συγχωρήσω! Δεν καταλαβαίνω γιατί να σου επιτεθεί ο Αράς», και τον καλεί να πάει από εκεί να μιλήσουν.

Εκείνος και ο Βολκάν βρίσκονται σε ένταση, ενώ ο Αλί δεν θέλει να τον βλέπει. Στη συνέχεια, η Ασιγιά λέει στον Αράς: «Μπες και στη δική μου θέση μια φορά! Τι να σκεφτώ όταν έχω δει να ξεσπάς πάνω στα νεύρα σου;». Και εκείνος φεύγει.

Ο Αράς είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του και έτσι την επόμενη μέρα στέλνει στην Ασιγιά το βίντεο που δείχνει την αλήθεια. Εκείνη καλεί τον Βολκάν και μαζί με τον Αλί κάθονται στο σαλόνι. «Θα δούμε μια ταινία που μου έστειλε ο Αράς. Είπε ότι είναι πολύ καλή» λέει και βάζει το βίντεο, όπου φαίνεται το ψέμα του Αλί.

Ο νεαρός σοκάρεται και ο Βολκάν θυμώνει: «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Να πεις ένα τέτοιο ψέμα; Έγινα ρεζίλι μπροστά στη μητέρα του». Η Ασιγιά λέει στον γιο της: «Οταν ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη δεν μου είχες πει τίποτα για όσα περνούσες για να μη στεναχωρηθεί και τώρα με έκανες την πιο δυστυχισμένη μητέρα».

Από την άλλη, ο Αράς περνάει χρόνο με τη μητέρα του και προσπαθεί να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του. Την ίδια ώρα, η Ντερίν έχει επικοινωνία με τον Ονούρ, αλλά δεν του έχει αναφέρει πως είναι παντρεμένη και με παιδί.

Ο Αράς τα βρίσκει ξανά με την Ασιγιά, αλλά η μητέρα του δεν τη θέλει και ενημερώνει τη Λεϊλά «Σε λίγο καιρό παντρεύονται». Στο μεταξύ, ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί την Ντερίν στον άντρα που την απείλησε με μαχαίρι, αλλά αυτό θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Μελίχ.

Η Μπαχάρ γίνεται έξαλλη και ξεσπάει: «Ολοι μου λέτε είμαι έγκυος και να είμαι ήρεμη, αλλά πώς να το κάνω αυτό όταν μας συμβαίνουν συνεχώς τέτοιες καταστάσεις; Ποτέ δεν τελειώνουν τα προβλήματα». Ο Χαλούκ ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, σχετικά με την εμπλοκή του στη ζωή του Αράς. Η Μπαχάρ με τον Μελίχ αποφασίζουν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη για να είναι ήσυχοι και αποχαιρετούν την παλιά τους ζωή και τους φίλους. Η Ασιγιά ανακοινώνει στον γιο της πως θα παντρευτεί με τον Αράς…

Νεκρός Χαλούκ εξαιτίας του Αράς!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος: Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών. Η Λεϊλά εμφανίζεται μαζί με τον Αλί, ενώ η Ασιγιά μπροστά σε όλους ανακοινώνει: «Σε δύο εβδομάδες παντρευόμαστε με τον Αράς». Ο Αλί γυρίζει και λέει στη Λεϊλά: «Γι’ αυτό με έφερες εδώ; Νόμιζες ότι δεν το ήξερα;». Και η Λεϊλά αισθάνεται για άλλη μια φορά ντροπιασμένη.

Ο Αράς φτάνει στα άκρα. Νεκρός ο Χαλούκ!

Ο Αράς αγοράζει για την Ασιγιά ένα σπίτι που έφτιαξε ο Βολκάν και ο τελευταίος κάνει τα πάντα για να το πάρει πίσω. Ζητάει από τον Χαλούκ χρήματα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει.

Αργότερα ο Χαλούκ συναντάει τον Σελτζούκ και τον συμβουλεύει για το παιδί που περιμένει και τον επικείμενο γάμο του. «Πιστεύω θα γίνεις καλός σύζυγος και καλός πατέρας, γιε μου» του λέει και τον αγκαλιάζει. Ο Βολκάν, αφού βρίσκει τα χρήματα, πάει στον Αράς.

Ομως η κατάσταση μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει: «Αντί να κοιτάς να παίρνεις τις οικογένειες των άλλων, ξεκίνα να ψάχνεις για τη δική σου! Γιατί άραγε ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα σου για 35 χρόνια;» του λέει και εκείνος γίνεται έξω φρενών.

Πάει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις ένα τέτοιο μυστικό;». φωνάζει. Η μητέρα του Αράς τού αποκαλύπτει: «Οταν με βρήκαν ζωντανή στη φωτιά, με απείλησε πως θα έριχνε όλο το φταίξιμο πάνω μου και πως εξαιτίας μου ξεκίνησε η φωτιά. Μου είχε πει ψέματα πως σ’ έχασα, γιε μου! Φοβήθηκα». Άπιστος επόμενα επεισόδια…

Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ. Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ουρλιάζει.

Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώς μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;».

Εκείνος μετά φεύγει με την Ασιγιά, η οποία τον περίμενε στη γραμματεία. Μετά από αυτή την ένταση, ο Χαλούκ πέφτει νεκρός από ανακοπή! Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέας εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πως λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς.

Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία του Χαλούκ και η παρουσία της Ασιγιά ανάβει ξανά τα αίματα. Η Ντερίν ορμάει πάνω της και ο Βολκάν την κρατάει. «Χαίρεσαι; Ήρθες να δεις ότι σκότωσες τον πατέρα μου; Φύγε, να μη σε ξαναδώ», ουρλιάζει η Ντερίν και η Ασιγιά φεύγει. Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επι δίωξη. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, τα οποία του δίνουν πλήρη εξουσία.

Η οργή του Σελτζούκ τον οδηγεί σε ακραία απόπειρα κατά του Αράς, αφού του πετάει μολότοφ στο σπίτι, ενώ βρίσκεται εκεί και η μητέρα του. Την ίδια στιγμή η Γκιονούλ παγιδεύει την Ασιγιά, με τρόπο που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει.

Παρότι ο Αλί δεν εμποδίζει τη μητέρα του από το να αλλάξει χώρα και να ξεκινήσει μία νέα και ήρεμη ζωή, όλοι οι υπόλοιποι είναι στραμμένοι εναντίον της. Η Ασιγιά και ο Αράς είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί μία καινούργια ζωή στην Αγγλία.

Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά μία ακόμα έκπληξη. Τα δόλια σχέδια της Γκιονούλ παίρνουν διαφορετική τροπή και τώρα η Ασιγιά καλείται να έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο.

Η Ντερίν με άλλον άντρα Ο Ονούρ είναι φίλος του Αράς και εκείνος τον προσκαλεί με τη νέα του φίλη στο πάρτι γενεθλίων που θα κάνει, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την Ντερίν. Οταν οι δυο τους εμφανίζονται εκεί, η Ασιγιά σοκάρεται. Οπως και η Ντερίν που δεν είχε ιδέα για το πού θα πήγαινε.

Ο Αράς προειδοποιεί τον φίλο του: «Μείνε μακριά της! Είναι επικίνδυνη». Στη συνέχεια, στο πάρτι εμφανίζεται και ο Βολκάν που όταν βλέπει τον Ονούρ να αγγίζει τη γυναίκα του θυμώνει, αλλά δεν χάνει και την ευκαιρία να της πει: «Βλέπω βρήκες ήδη αντικαταστάτη! Αυτή η εικόνα είναι ό,τι πρέπει για να βγει υπέρ μου το διαζύγιο». Ο Ονούρ που το ακούει σοκάρεται καθώς δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα Δευτέρα 19/9 έως Παρασκευή 23/9

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, στα επεισόδια 119 – 128 που θα προβληθούν την Δευτέρα 19 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Eπεισόδιο 125 – 126A Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Η Ασιγιά και ο Αράς αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί μία καινούργια ζωή στην Αγγλία. Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά μία ακόμα έκπληξη. Τα δόλια σχέδια της Γκιονούλ θα καταφέρουν τελικά να την κρατήσουν πίσω και να τη φέρουν αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κυρώσεις; Η Ασιγιά προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα στο νοσοκομείο δίνει καρπούς προς όφελός της. Δεν φαντάζεται, όμως, ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την καλοστημένη παγίδα.

Επεισόδιο 126B – 127 Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

Ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα, ωστόσο, μέσα σε αυτό το αναστατωμένο κλίμα, θα πρέπει να προσέχει διπλά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Η απάτη γρήγορα αποκαλύπτεται και ο Αράς βρίσκει και τον μάρτυρα που θα αθωώσει την Ασιγιά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για καλό σκοπό κι έτσι, να μπορέσει ήρεμη να αρχίσει ξανά τη ζωή της. Ο Σελτζούκ και η Νιλ αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους, σε πείσμα όσων έχουν τις αντιρρήσεις τους. Κι εκεί που η αγάπη κάποιους τους ενώνει, άλλους απροσδόκητα τους χωρίζει…

Επεισόδιο 128 – 129A Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς. Η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της κι αυτό τις αποδυναμώνει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν. Η διαμάχη κορυφώνεται και η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί τα πιο δυνατά της μέσα. Πού θα οδηγήσει αυτή η χρόνια έχθρα; Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Επεισόδιο 129B – 130 Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Η υποψηφιότητά της Ασιγιά για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα. Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά χτυπά φλέβα και η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένειά του.

Επεισόδιο 131 – 132A Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία. Η κα Γκιονούλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά. Ο Βολκάν δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια. Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκές παιχνίδι εξουσίας; Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ