Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

O Αλί εξαφανίζεται και η Μπαχάρ εκτός εαυτού!

Ο Μερτ με την Μπαχάρ αποφασίζουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να κάνουν παιδί. Εκείνος κάνει κάποιες εξετάσεις, όταν η Μπαχάρ δέχεται στο κινητό της φωτογραφίες από την απιστία του άντρα της και εξαφανίζεται. Ολοι την ψάχνουν.

Και ο Αλί, όμως, εξαφανίζεται και η Ασιγιά με τον Βολκάν καλούν την αστυνομία και βγαίνουν στους δρόμους να τον βρουν. Αργά το βράδυ ο νεαρός επιστρέφει σπίτι του και αρνείται να μιλήσει στην Ασιγιά.

Την ίδια ώρα ο Βολκάν συναντάει τον Σελτζούκ, του δίνει χρήματα και του λέει να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Ο Χαλούκ συναντάει τον Τουργκάι και τον ρωτάει για τον Βολκάν και την Ασιγιά και εκείνος του λέει: «Αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω πως ακόμα είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους».
Στο μεταξύ η Μπαχάρ στέλνει τις ερωτικές φωτογραφίες στον Μερτ και εκείνος πάει να βρει την Τουγκτσέ και απαιτεί εξηγήσεις που τις έστειλε στη γυναίκα του.

Εκείνη του δίνει ένα σημείωμα από τον Βολκάν: «Σου είπα ότι δεν αξίζεις την Μπαχάρ και πέταξες την ευκαιρία να την κάνεις ευτυχισμένη».

Ο Βολκάν πάει αργά στο σπίτι της Ασιγιά με δάκρυα και της λέει: «Εξαιτίας σου έχασα τον γιο μου, με θεωρεί τέρας και επικίνδυνο, εξαιτίας σου έφυγα μακριά! Εσύ γιατί έμεινες σε αυτή την πόλη; Φύγε, σε παρακαλώ, φύγε! Είμαι καλά μακριά σου».

Ο Βολκάν πετυχαίνει τον Μερτ, ο οποίος του επιτίθεται: «Με χώρισες από την Μπαχάρ, είσαι χαρούμενος;» και εκείνος του απαντάει: «Περίμενα δύο χρόνια αυτή τη μέρα που θα σε εκδικηθώ». Ομως ο Μερτ του ορκίζεται.. «θα υποφέρεις για ό,τι έκανες! θα σε καταστρέψω! Με αυτά που κάνεις να ξέρεις πως μια μέρα θα τα χάσεις όλα».

Το ίδρυμα του νοσοκομείου κάνει πρόταση στην Ασιγιά να γίνει μέλος του και η Ντερίν, για να δείξει πως δεν έχει πρόβλημα, ψηφίζει θετικά. Ο Μερτ πάει σπίτι, αλλά η Μπαχάρ πετάει όλα του τα πράγματα έξω και τον διώχνει.

Η Ασιγιά βρίσκεται εκεί και ο Μερτ την προειδοποιεί: «Ο Βολκαν είναι τυφλωμένος από την εκδίκηση. Ο,τι κάνει το κάνει για να σε βλάψει».

Η Μπαχάρ και η Ασιγιά ανοίγουν την καρδιά τους η μια στην άλλη για όσα έγιναν στο παρελθόν. Το επόμενο πρωί ο Σελτζούκ καταλαβαίνει το σχέδιο της Νιλ με την Ασιγιά και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση παρόλο που ο Βολκάν του ζητάει να πλησιάσει την πρώην γυναίκα του.

Την ίδια ώρα, η Ασιγιά μαθαίνει από τη μητέρα της Σελέν πως η κόρη της είδε τον Αλί να κλέβει! Παράλληλα, η Ασιγιά προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Νιλ σε άλλη πόλη, αλλά ο Σελτζούκ την ανακαλύπτει. Η κοπέλα προσπαθεί να του ξεφύγει και ανεβαίνει σε μια οικοδομή απειλώντας να πέσει.

Ομως στο κενό καταλήγει ο Σελτζούκ. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Νιλ νιώθει τύψεις για ό,τι έγινε. Η Ντερίν είναι προβληματισμένη μετά από όσα της είπε ο Μερτ για τον Βολκάν και την Ασιγιά. Η Νιλ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Σελζτούκ, αλλά η ξαφνική εμφάνιση της μητέρας του, της Χιτζράν, του ξυπνάει άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ