Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 40 μέχρι 78)

Αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για να ακολουθήσουν μια σειρά από γεγονότα. Όλος ο κόσμος κατηγορεί την Ασιγιά ότι μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και το χώρισε. Παντού ακούει να την λένε «αντροχωρίστρα».

Εκείνη όμως δεν μπορεί να το δεχθεί γιατί είναι κάθετη και δεν θέλει ο Βολκάν να επιστρέψει στη ζωή της. Προκειμένου να ξεφύγει από τα σχόλια και την οργή του κόσμου η Ασιγιά παίρνει τον Αλί για να φύγουν στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ντερίν όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Την καλεί και της ζητά να βρεθούν να μιλήσουν. Οι δύο γυναίκες, αρχικά συναντιούνται και καταλήγουν να τσακώνονται μέσα στο αυτοκίνητο.

Τότε θα συμβεί κάτι αναπάντεχο. Το αυτοκίνητο φεύγει στο γκρεμό με την Ντερίν και την Ασιγιά μέσα σε αυτό. Οι δυο τους ναι μεν θα καταφέρουν να επιζήσουν, ωστόσο μετά το ατύχημα η Ντερίν μένει ανάπηρη. Όλος ο κόσμος της αλλάζει και τα πάντα γύρω της καταρρέουν. Αυτά και άλλα πολλά αναμένονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος»…

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ