Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος». Η Ντερίν η οποία θα μείνει ανάπηρη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε όταν το αυτοκίνητό της στο οποίο βρισκόταν μέσα και η Ασίγια, έπεσε στο γκρεμό αρχίζει να περπατά.

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

Ναι καλά διαβάσατε. Η Ντερίν περπατά αλλά το κρύβει από όλους. Το κρατά κρυφό ακόμα και από την ίδια της τη μάνα το γεγονός αυτό. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άπιστος» θα τη δούμε να ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι, έχοντας ήδη σκεφτεί το επόμενό της σχέδιο.

Να πούμε επίσης πως θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ την Ασιγιά να παίρνει τον γιο της τον Αλί και να μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη, αφού όλοι την κατηγορούν εξαιτίας της Ντερίν πως εκείνη ευθύνεται που ο Βολκάν της ζήτησε διαζύγιο.

Γρήγορα όμως η Ασιγιά θα δει ότι ο γιος της δεν περνάει καλά μακριά από τη Ραιδεστό και αποφασίζει προς μεγάλη απογοήτευση του Βολκάν να επιστρέψει μιας και η θέση της στο νοσοκομείο είναι ακόμα κενή.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ