Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται (8/8 εως 12/8)

Η σειρά Άπιστος, σύμφωνα με ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί με διπλά επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ καταφέρνει τελικά να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να απαλλαγεί από τον Μερτ

Η Μπαχάρ διώχνει οριστικά τον Μερτ στη σειρά Άπιστος. Ζει μόνη της κοντά στην Ασιγιά και οι δύο γυναίκες έρχονται πιο κοντά. Βρίσκει σιγά σιγά ξανά το χαμόγελό της και ξεχνά τα ψέμματα του Μερτ. Ο οποίος προσπαθεί να την κάνει να το ξανασκεφτεί και να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να τα ξαναβρούν.

Την παρακαλά να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη και δεν μπορεί να την πείσει να ζήσει ξανά κοντά του.

Άπιστος

Όσο περνά ο καιρός τα πράγματα αλλάζουν πολύ στη ζωή της Μπαχάρ. Γνωρίζει τον Μελίχ και οι μοίρες τους ενώνονται. Θα ερωτευτούν και θα μείνουν μαζί για πάντα.

Οι δυο τους θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια. Η Μπαχάρ αποχωρεί από τη σειρά πριν από το τέλος της. Καθώς η παραγωγή αφήνει να εννοηθεί πως η ζωή της με τον Μελίχ και την οικογένεια που δημιουργούν σε άλλη πόλη. Η παρουσία της στη σειρά Άπιστος τελειώνει με το επεισόδιο του γάμου της. Οπότε δεν θα την δούμε στα τελευταία επεισόδια σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ