Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Τα επεισόδια 74 έως 88 της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος θα μεταδοθούν απο Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Αυγούστου… Κάθε βράδυ στις 21:00 το σήριαλ έρχεται με τριπλό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα 22/08 έως και 26/08!

Μάθε πρώτος τις εξελίξεις! Επεισόδια 99 έως 108 – Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9!

Η Ασιγιά θα αφήσει πίσω της την ζωή στην Ραιδεστό

Αν νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα στη σειρά «Άπιστος» σύντομα θα πέσου έξω. Η σειρά του ΣΚΑΙ προσεχώς θα δώσει πλούσια αδρεναλίνη και πολλές ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό, που θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Βολκάν μπει στη φυλακή εξαιτίας χρεών και εξαπάτησης. Τότε η Ντερίν, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορεί να αντέξει να ζει μακριά από τον αγαπημένο της.

Θα ανέβει πάνω σε έναν γκρεμό και θα προσπαθήσει να πηδήξει. Εκείνη τη στιγμή θα εμφανιστεί η Ασιγιά σαν από μηχανής Θεός. Θα τρέξει προς το μέρος της, θα την αγκαλιάσει και θα της σώσει τη ζωή.

Από εκείνο το σημείο και μετά θα αλλάξουν όλα στη σειρά «Άπιστος». Η Ασιγιά θα προσπαθήσει να ηρεμήσει την Ντερίν και να την κάνει να ξεκολλήσει από την εμμονή που έχει με τον Βολκάν. Εκείνος θα μείνει μόνος και αβοήθητος.

Οι δύο γυναίκες θα γίνουν φίλες και η Ντερίν θα καταλάβει ότι η Ασιγιά ήθελε μόνο το καλό της και τη ζητά συγγνώμη. Η Ντερίν μάλιστα, θα δούμε στη σειρά «Άπιστος» να αφήνει πίσω της τον Βολκάν και να ερωτεύεται έναν άλλο άνδρα. Σε αυτόν θα βρει την προσοχή και την αγάπη που έψαχνε.

Η Ασιγιά θα αφήσει πίσω της την ζωή στην Ραιδεστό και θα αποφασίσει να γράψει την περιουσία της στην Ντερίν, πριν φύγει για Αγγλία. Έτσι, η σειρά του ΣΚΑΙ υμνεί την γυναικεία αλληλεγγύη με τις δύο πρωταγωνίστριες που συμφιλιώνονται και αφήνουν πίσω το παρελθόν και ό, τι τους χώριζε.

Στο σημερινό επεισόδιο Άπιστος:

Ο Αράς, ο τραυματίας που βοήθησε η Ασιγιά μετά το τροχαίο έχει ξυπνήσει από το κώμα, αλλά δε θυμάται τίποτα για τον εαυτό του και την παλιά του ζωή.
Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει, ως γιατρός αλλά και ως φίλη. Ταυτόχρονα, ένα ακόμα πρόσωπο – μυστήριο εμφανίζεται και παρακολουθεί από μακριά την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν ακόμα δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι μπορεί και περπατάει ξανά.

Η αστυνομία, προσπαθώντας να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του Αράς, ανακαλύπτει αρκετά ύποπτα στοιχεία στο αυτοκίνητό του και υποψιάζεται πως ίσως να μην έχει στ’ αλήθεια αμνησία. Ο Βολκάν κλείνει ραντεβού με τον άγνωστο αγοραστή του σπιτιού του και με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από την κυρία Γκιονούλ!

Άραγε ποιο είναι το σχέδιό της; Θα μπορέσει να το κρατήσει μυστικό από τον άντρα και την κόρη της μέχρι το τέλος; Τέλος, η Μπαχάρ λαμβάνει επιτέλους τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής της!

Ο κύριος Χαλούκ ανακαλύπτει πως η γυναίκα του αγόρασε το σπίτι του Βολκάν και της Ντερίν και γίνεται έξαλλος μαζί της που έκανε ένα τόσο μεγάλο έξοδο πίσω από την πλάτη του.

Η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ την εγκυμοσύνη της, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν δέχονται την επίσκεψη της Γκιονούλ, η οποία έφυγε από το σπίτι της επ’ αόριστον μετά τον καυγά με τον Χαλούκ.

Ο Βολκάν συνειδητοποιεί πως όσο η Ντερίν εξαρτάται από αυτόν, δε θα μπορέσει ποτέ να απελευθερωθεί από το γάμο τους. Πρέπει πάση θυσία να τη βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά πηγαίνει τον Αράς στο μέρος του ατυχήματος για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη του

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!