Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

Η Ασιγιά κάνει σχέση με παντρεμένο, και ο Βολκάν στα κάγκελα!

Ένας νέος έρωτας έρχεται για την Ασιγιά, χωρίς η ίδια να γνωρίζει πως ο άντρας αυτός είναι παντρεμένος. Θα γίνει το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης… Οι εκπλήξεις στη σειρά Άπιστος δε σταματούν……

Όλα αρχίζουν όταν η Ασιγιά βρίσκεται μπροστά σε ένα τροχαίο ατύχημα. Θα σώσει την ζωή ενός βαριά τραυματισμένου άντρα που οδηγείται στο νοσοκομείο με αμνησία.

Η Ασιγιά μένει στο πλευρό του συνεχώς. Όταν μαθαίνει πως ο άντρας τράκαρε για να σώσει την ίδια, όλα μέσα της αλλάζουν. Ο Αράς γοητεύεται και προσπαθεί να την κατακτήσει. Όμως δεν είναι όλα όπως δείχνουν……

Ο Αράς βρίσκεται στο νοσοκομειο με αμνησία. Η Ασιγιά δέχεται συμβουλές από την Μπαχάρ και αποφασίζει να ενδώσει σε αυτόν τον νέο έρωτα. Νιώθει έτοιμη για το επόμενο βήμα κι αυτό φροντίζει να το κάνει γνωστό σε όλους.

Ο Βολκάν τρελαίνεται…. Χάνει τον έλεγχο. Ξεκινά τις απειλές…..το ρίχνει στο ποτό. Μάταια ο Σελτζούκ προσπαθεί να τον βοηθήσει. Αρχίζει την παρακολούθηση της Ασιγιάς χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Τότε θα μάθει και για τον νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της…

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο Άπιστος:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που συγκλόνισαν τους πάντες, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιά; Αν και η ίδια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, αυτό αποδεικνύεται μάλλον αδύνατον.
Οι συνέπειες όλων όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει για μια φορά ακόμα αντιμέτωπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ