Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 15 μέχρι 40)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Η Ασιγιά εκδικείται και χωρίζει τον Βολκάν!

Η Ασιγιά αποφασίζει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Βολκάν και να θυσιάσει ακόμη και ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα εφόδια για τη μάχη που έχει μπροστά της.

Σύντομα, η ίδια καταφέρνει να τον ξεμπροστιάσει στους γονείς της ερωμένης του, ενώ εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Η Ασιγιά, αφότου ανακαλύπτει την απιστία του άλλοτε αγαπημένου συζύγου της, του Βολκάν, αποφασίζει να τον εκδικηθεί και να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιάσει ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα εφόδια για τη μάχη που έχει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να παρατηρεί και να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει.

Σύντομα, λοιπόν, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά καιτα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Συγκεκριμένα, ο μονάκριβος γιος της, ο Αλί, επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο, ενώ ο Μερτ την απειλεί με κάθε τρόπο ότι θα αποκαλύψει όσα έγιναν μεταξύ τους.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, η ερωμένη του Βολκάν, η Ντερίν, τολμάει ακόμα και να εμφανιστεί στο σπίτι της, χωρίς καμία ντροπή. Τότε η Ασιγιά, ούσα σε τρομερά απελπιστική κατάσταση, σκέφτεται να εγκαταλείψει τη μάχη. Όμως, την τελευταία στιγμή αναθεωρεί τα πάντα και στέκεται και πάλι όρθια.

Γκιολούν και Χαλούκ μαθαίνουν την παράνομη σχέση της Ντερίν

Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων φτάνει και η Ασιγιά παίρνει μία σημαντική και τολμηρή απόφαση. Η τελική μάχη ανάμεσα σε εκείνη και τον Βολκάν πρέπει να έχει ακροατήριο. Έτσι, μπροστά στους γονείς της Ντερίν, την Γκιολούν και τον Χαλούκ, αποκαλύπτει πως ο Βολκάν και η Ντερίν διατηρούν παράνομο δεσμό τα δύο τελευταία χρόνια και περιμένουν παιδί!

Η Γκιολούν και ο Χαλούκ παγώνουν. Λίγα λεπτά μετά, ο τελευταίος συνέρχεται από το σοκ και ζητάει με επιτακτικό τρόπο να φύγουν αμέσως από το σπίτι του. Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, ενώ η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρό των πραγμάτων.

Δηλαδή ότι οι γονείς της έμαθαν, έστω κι έτσι, την αλήθεια για την προσωπική της ζωή και δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται από κανέναν. Η Ασιγιά, από την πλευρά της, αισθάνεται ότι κρατάει και πάλι τη ζωή στα χέρια της, οπότε αποφασίζει να περάσει άμεσα στην επόμενη φάση του σχεδίου της.

Ζητάει διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της, ο Αλί, και το σπίτι τους. Ο δυναμισμός που επιδεικνύει ξαφνικά η γυναίκα έχει αφήσει έκπληκτο τον Βολκάν. Αμέσως, όμως, το σοκ του μετατρέπεται σε οργή και ο άντρας περνάει στην αντεπίθεση.

Όχι μόνο δεν σκοπεύει να της αφήσει την κηδεμονία του Αλί και το οικογενειακό τους σπίτι, αλλά το αντίθετο. Προκειμένου να βγει νικητής, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάθε ποταπό μέσο για να αμαυρώσει την εικόνα της Ασιγιά ως μητέρας και ως επαγγελματία.

Ο Αλί γίνεται ο τελικός κριτής στη διαμάχη των γονιών του

Ο Χαλούκ, μετά την αποκάλυψη ότι ένας άντρας, παντρεμένος με παιδί, ξελόγιασε την κόρη του, βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα αυτά που έμαθε και αδυνατεί. Έτσι, παίρνει μία απόφαση: Ό,τι επαγγελματική συνεργασία είχε ως τώρα με το γραφείο του Βολκάν διακόπτεται απότομα, με την Ντερίν να προσπαθεί κλαίγοντας να τον μεταπείθει. Αλλά μάταια.

Επιπλέον, ο Χαλούκ δέχεται να συναντηθεί με την Ασιγιά, με την οποία έχουν μία σημαντική συζήτηση. Εκεί, η γυναίκα καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της, αν και δείχνει απρόθυμος.

Παράλληλα, ο Βολκάν δέχεται κι άλλα χτυπήματα από παντού, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να εκδικηθεί την άλλοτε αγαπημένη σύζυγό του και να την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο·, παίρνοντας την κηδεμονία του Αλί.

Στο μεταξύ, ούτε ο Βολκάν ούτε η Ασιγιά έχουν πει καθαρά στον Αλί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνος, φυσικά, έχει καταλάβει αρκετά και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για το αβέβαιο μέλλον της οικογένειάς του. Πολύ σύντομα, λοιπόν, ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην Ασιγιά και στον Βολκάν κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο.

Εκείνη, που τον ξέρει πολύ καλά, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να κατευθύνει τις αντιδράσεις του προς το αποτέλεσμα που τη συμφέρει. Εκείνος αφήνει την ορμή του να τον παρασύρει σε λόγια αλλά και πράξεις που δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει πίσω. Όμως, τελικός κριτής για την έκβαση της διαμάχης μεταξύ τους είναι μόνο ο Αλί. Η Ασιγιά και ο Βολκάν χωρίζουν οριστικά, ενώ το αγόρι επιλέγει να μείνει μόνο με τη μητέρα του.

Πηγή:MYTV

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ