Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Τα επεισόδια 74 έως 88 της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος θα μεταδοθούν απο Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Αυγούστου… Κάθε βράδυ στις 21:00 το σήριαλ έρχεται με τριπλό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα 22/08 έως και 26/08!

Μάθε πρώτος τις εξελίξεις! Επεισόδια 99 έως 108 – Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9!

Η Ασίγια χωρίζει τον Αράς – Ένα τεράστιο δίλλημα μπροστά της!

Αν νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα στη σειρά «Άπιστος» σύντομα θα πέσου έξω. Η σειρά του ΣΚΑΙ  θα δώσει πλούσια αδρεναλίνη και πολλές ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό, που θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Η Ασιγιά χωρίζει με τον Αράς επειδή της έκρυψε την αλήθεια, κι αυτός με τη σειρά του βάζει μπρος το διαζύγιο με τη Λεϊλά και επιστρέφει στη Ραιδεστό για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Επενδύει πολλά λεφτά στο νοσοκομείο και κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, όμως σκοντάφτει πάνω στις αντιδράσεις του Βολκάν και του Αλί… Οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ

Mια περιπέτεια υγείας της Ασιγιά τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που τρέχουν στο πλευρό της. Ευτυχώς, εκείνη το ξεπερνά και όταν συναντά τον Αράς, του λέει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον πρώην της. Εκείνος, με τη σειρά του, επιστρέφει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά, αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο.

Την ίδια στιγμή, η Γκιονούλ συναντιέται με δικηγόρο για να δει αν μπορεί να χωρίσει τον Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους. Ο Βολκάν, στο μεταξύ, μετακομίζει σε καινούργιο σπίτι, πολύ κοντά σε αυτό της Ασιγιά, και προσκαλεί την ίδια, τον Αλί, και όλους τους φίλους τους σε γεύμα. Όταν όμως ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Έχει χωρίσει κι επίσημα πια με τη Λεϊλά κι ο Βολκάν είναι σίγουρος ότι θα διεκδικήσει ξανά την πρώην γυναίκα του. Ανακαλύπτει, δε, ότι η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη Λεϊλά, και γίνεται έξαλλος! Στο μεταξύ, η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά, όμως εκείνη δεν μπορεί να χαρεί γιατί, όπως αποκαλύπτει στους φίλους της και αργότερα στην ίδια, υπάρχει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.

Η Λεϊλά δεν καταθέτει τα όπλα και κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς! Μάλιστα, τον εκβιάζει ότι αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει. Έπειτα, συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: το χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά!

Στο μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν σοβαρέψει ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά πολύ θυμωμένα. Ο Αράς όμως συνεχίζει να πολιορκεί την Ασιγιά κι αυτή τη φορά της ανοίγει την καρδιά του κάνοντάς της ένα πολύ όμορφο δώρο. Εκείνη, με τη σειρά της, του εξομολογείται πως ο γιος τους έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχτεί τη σχέση τους, κι αυτός τότε κάνει το επόμενο βήμα και της κάνει πρόταση γάμου! Η Ασιγιά, όμως, διστάζει να του πει το πολυπόθητο ΝΑΙ.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт
Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!