Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

H Ντερίν χαστουκίζει τον Βολκάν, και ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινά!

H Ντερίν σηκώνει το χέρι της στον Βολκάν!

Ο Βολκάν ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την Ντερίν, της ζητά διαζύγιο. Εκείνη τον παρακαλά να λογικευτει. Ο Βολκάν της μιλάει ψύχρα λέγοντας της πως ποτέ δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της. Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά Άπιστος και το epeisodia.gr έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η Ντερίν του θυμίζει πως αυτός την διάλεξε όταν ο γάμος μου με Ασιγιά είχε φτάσει στο τέλος, το μόνο που τον κρατούσε δίπλα της ήταν το παιδί.

Του υπενθυμίζει πως ήταν η ζωή του και πως είναι τώρα. Του λέει πως δεν γίνεται να γκρεμίσει αυτά που πάλεψε να φτιάξει για να καταφέρει να γλιτώσει και την Ασιγιά.Ο Βολκάν της εξομολογείται πως όλα όσα της είπε για τον γάμο του ήταν ψέματα. Γι αυτόν η Ντερίν ήταν μια επιπόλαιη σχέση.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Ντερίν σηκώνει το χέρι της και τον χαστουκίζει. Το διαζύγιο είναι μονόδρομος, οσο κι αν η ίδια μέσα της αρνείται να δεχτεί πως όλα έχουν τελειώσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιάς; Θα προσπαθήσει να αποτραβηχτεί από όλα και να μείνει αυτοκυρίαρχη. Θα τα καταφέρει;

Ο Βολκάν αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα φέρει αντιμέτωπες την Ασιγιά την Ντερίν και τον ίδιο.

Ποια ηθοποιός φεύγει από τη σειρά Άπιστος;

Μια αγαπημένη μας ηθοποιός θα μας χαιρετήσει κλείνοντας τον κύκλο της στη σειρά “Άπιστος”. Αισθητή έγινε η απουσία της από τους fan’s στην Τουρκία. Οι συντελεστές της σειράς ξεκαθάρισαν πως η ιστορία της έχει ολοκληρωθεί. Ποια θα είναι η ηθοποιός που θα σταματήσουμε να βλέπουμε στις οθόνες μας; Ο λόγος για την Μπαχάρ η οποία θα ζει ευτυχισμένη μακριά από όλους.

Ο Μελίχ κατάφερε να μπει στην καρδιά της κάνοντας την να πιστέψει ξανά στην αγάπη και τον έρωτα. Μαζί χτίζουν την ευτυχία τους και την ολοκληρώνουν φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί. Παντρεύονται και ζουν ευτυχισμένοι χωρίς προβλήματα.Η αποχώρηση της Μπαχάρ έγινε νωρίτερα κι έτσι εκείνη δεν εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια.

Nτόμινο εξελίξεων με ανατροπή δεδομένων

Όπως διαβάσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, η Ντερίν προσποιείται την ανάπηρη έπειτα από ατύχημα για να κρατήσει τον Βολκάν κοντά της… Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σαν τρελή η Ντερίν κι ενώ ήταν συνεπιβάτης και η Ασιγιά έπεσε σε γκρεμό μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Βολκάν. Η ιστορία μας μεταφέρεται 6 μήνες μετά…

Η Ασιγιά επιστρέφει στη Ραιδεστό

Η Μπαχάρ με τον Μελίκ παντρεύονται και η Ασιγιά με τον Αλί και τη Νιλ έχουν μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η Ντερίν μετά το ατύχημα έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Ασιγιά αποφασίζει για το καλό του γιου της να ξαναγυρίσουν στη Ραιδεστό. Εξάλλου το νοσοκομείο τη χρειάζεται όσο ποτέ και η παλιά της θέση την περιμένει ακόμα.

Ο Βολκάν, που ήλπιζε κρυφά να αφήσει πίσω τη Ραιδεστό και την Ντερίν και να μετακομίσει κοντά τους, απογοητεύεται αλλά προσπαθεί να μην το δείξει σε κανέναν. Αποφασίζει να ακυρώσει την πώληση του σπιτιού, αλλά μάταια. Ο νέος ιδιοκτήτης ζητάει τα διπλάσια για να το επιστρέψει και ο Βολκάν δεν ξέρει πως πίσω από αυτό κρύβεται η Γκιονούλ, που θέλει να μάθει το σχέδιο του γαμπρού της.

Ο Σελτζούκ μαθαίνει ότι η Νιλ ξαναγύρισε στη Ραιδεστό με την Ασιγιά. Φαίνεται πως τα συναισθήματά του για εκείνη δεν έχουν ακόμα τελειώσει και κανονίζει να τη συναντήσει δήθεν τυχαία και της προτείνει να δουλέψει στο εστιατόριο που έχει ανοίξει.

Εκείνη ανακαλύπτει απογοητευμένη πως ο Σελτζούκ έχει βρει νέα σύντροφο! Η Ντερίν μαθαίνει για την επιστροφή της Ασιγιά και σκάει από τη ζήλια της. Πηγαίνει να συναντήσει την Ασιγιά: «Γιατί γύρισες; Δεν ξεπέρασες ακόμα τον άντρα μου και θέλεις να είσαι ξανά μαζί του; Είμαι πια ανάπηρη και αυτό έγινε εξαιτίας σου που με παράτησες να πεθάνω», την κατηγορεί και η Ασιγιά της απαντάει: «Δεν θα παίξω ξανά αυτά τα παιχνίδια σου γιατί δεν είμαι πια η ίδια Ασιγιά! Ξύπνα επιτέλους και δες την αλήθεια».

Στο μεταξύ η Ασιγιά μαθαίνει πως ο Αράς, ο άντρας που έσωσε, προκάλεσε το ατύχημα στην προσπάθειά του να μη χτυπήσει το δικό της αμάξι. Εκείνη για την εκτίμηση που της έσωσε τη ζωή προσπαθεί να τον βοηθήσει να θυμηθεί, καθώς έχει αμνησία. Ωστόσο δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για εκείvn, ενώ κάποιος άγνωστος τους παρακολουθεί.

Ο εν λόγω άντρας, ο Καντίρ, προσπαθεί να πλησιάσει ερωτικά την Ντεριά για να μαθαίνει όσα θέλει. Ο Βολκάν παλεύει να κερδίσει ξανά τον Αλί και η Ασιγιά τον βοηθάει να το πετύχει. Στο μεταξύ, η Ντερίν ζητά ξαφνικά από τον πατέρα της να της αγοράσει καινούριο σπίτι και η έκπληξη αυτή δεν αρέσει στον Βολκάν.

Ο Βολκάν συνειδητοποιεί πως όσο η Ντερίν εξαρτάται από αυτόν δεν θα μπορέσει ποτέ να απελευθερωθεί από τον γάμο τους, γι’ αυτό και της ζητάει επίμονα να αρχίσει φυσικοθεραπείες.

Στο μεταξύ, η Ασιγιά πηγαίνει τον Αράς στο μέρος του ατυχήματος για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη του. Εκείνος αρχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν του, ενώ ένα κλειδί που βρέθηκε μαζί του στο σημείο του ατυχήματος ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η παλιά του ζωή.

Την ίδια ώρα, ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά αλλά το κρατά κρυφό από όλους και το λέει στην Γκιονούλ. Προκειμένου να σταματήσει το θέατρο με την αναπηρία της, η Γκιονούλ αναγκάζει την κόρη της να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία.

Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος, γιατί οι προσπάθειές του να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά συναντούν και πάλι ένα εμπόδιο. Η Μπαχάρ ανακαλύπτει τυχαία πως όχι μόνο η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, αλλά και ο Μελίχ και η Γκιονούλ το γνωρίζουν και δεν λένε τίποτα! Η Ντερίν έχει ξεκινήσει τη φυσικοθεραπεία με την Τζερέν και δεν θα είναι πια καθόλου εύκολο να κρατήσει το μυστικό της.

Η αστυνομία, προσπαθώντας να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του Αράς, ανακαλύπτει αρκετά ύποπτα στοιχεία στο αυτοκίνητό του και υποψιάζεται πως ίσως να μην έχει στ’ αλήθεια αμνησία.

Ο Βολκάν κλείνει ραντεβού με τον άγνωστο αγοραστή του σπιτιού του και με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από την Γκιονούλ, η οποία τον προειδοποιεί: «Ξέρω ότι θέλεις να πουλήσεις το σπίτι για να παρατήσεις την κόρη μου και την εγγονή μου. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Αν δεν περπατήσει η κόρη μου μην τολμήσεις να φύγεις από δίπλα της».

Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ μαθαίνει πως περιμένει παιδί. Ο κύριος Χαλούκ ανακαλύπτει πως η γυναίκα του αγόρασε το σπίτι του Βολκάν και της Ντερίν και γίνεται έξαλλος μαζί της. Η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ την εγκυμοσύνη της, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν δέχονται την επίσκεψη της Γκιονούλ, η οποία έφυγε από το σπίτι της μετά τον καβγά με τον Χαλούκ.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ