Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Τα επεισόδια 74 έως 88 της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος θα μεταδοθούν απο Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Αυγούστου… Κάθε βράδυ στις 21:00 το σήριαλ έρχεται με τριπλό επεισόδιο

Μάθε πρώτος τις εξελίξεις! Επεισόδια 99 έως 108 – Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9!

Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (29/8 έως 2/9)!

Αν νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα στη σειρά «Άπιστος» σύντομα θα πέσου έξω. Η σειρά του ΣΚΑΙ  θα δώσει πλούσια αδρεναλίνη και πολλές ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό, που θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Θάνατος Σοκ και Μεγάλη Ανατροπή!

Στο φινάλε της σειράς «Άπιστος» κερδίζει η γυναικεία αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Η σειρά «Άπιστος» συνεχίζει με μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σιγουρο ότι το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το τη λεοπτικό κοινό.

Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια. Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της.

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Στο τέλος της σειράς «Άπιστος», θα μεταφερθούμε 20 χρόνια μετά, σε ένα νεκροταφείο. Ο Αλί και η αδελφή του, η Ζεϊνάμπ θα επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια θα μιλήσουν για τα λάθη του, αλλά και για το πως πέρασαν τα χρόνια.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άπιστος» είναι συγκινητικό ενώ θα δούμε πως καταφέρνει να νικήσει η γυναικεία αλληλεγγύη, η αγάπη και η εμπιστοσύνη.

Δείτε στα επόμενα επεισόδια:

Η Μπαχάρ επιθυμεί διακαώς να πει στον Βολκάν πως η Ντερίν περπατάει και πάλι, για να σταματήσει να βασανίζεται άδικα, αλλά φοβάται και τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της. Η Ντερίν, από την άλλη, νιώθει πολύ χαρούμενη που ο Αράς πολιορκεί ανοιχτά την Ασιγιά – πιστεύει ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλους για τα καλά. Η Ασιγιά συνεχίζει να κρατά αμυντική στάση απέναντί του.
Η Ντεριά προτρέπει την Ασιγιά να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ. Έτσι, η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς. Μόνη της προϋπόθεση, να της λέει πάντα την αλήθεια, ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του. Η Ντερίν αποκαλύπτει σε όλους ότι περπατά και πάλι, χωρίς να ξέρει ότι έτσι δίνει στον Βολκάν το σήμα που περίμενε για να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!