Σοκ, ερωτηματικά, ένταση δίχως τέλος…

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται (15/8 έως 19/8)

Ανατροπές που διαδέχονται η μια την άλλη

Η Ντερίν παραμένει άφαντη και όλοι αγωνιούν. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν, ενώ εξετάζουν όλα τα στοιχεία και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, οδηγούν τις έρευνες σε ανατροπές, που διαδέχονται η μία την άλλη.

 Σοκ, ερωτηματικά, ένταση δίχως τέλος…

Η Ασιγιά, την ίδια στιγμή, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αισθάνεται την αδικία να την πνίγει, αφού πολλοί την κοιτάζουν με καχυποψία, πιστεύοντας ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση. Εξάλλου όλοι ξέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν αντίζηλες…. Ο Βολκάν ψάχνει επίσης εναγωνίως την Ντερίν. Και για να σιγουρευτεί πως είναι καλά, αλλά και επειδή θέλει να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά.

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό της Ντερίν. Σύντομα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Η γοητευτική γιατρός όμως βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Ενώ αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέττωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Σε απόγνωση, η Ντερίν προσεύχεται να σωθεί, αλλά μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Στο μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες φέρνουν στο φως διαρκώς νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Ντερίν βλέπει αναπάντεχα μπροστά της την Ασιγιά…

Η Ασιγιά και η Ντερίν έχουν επιτέλους βρεθεί, αλλά ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Την ίδια στιγμή, η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της, αφού, παρά τις αναποδιές, δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον γάμο της. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που συγκλονίζουν τους πάντες, η Ασιγια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την ψυχρωμία της. Ο Βολκάν, από την άλλη, πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει για μια φορά ακόμα αντιμετώπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν;

Εξαιτίας της κατάστασης της Ντερίν, ο Βολκάν βρίσκεται σε δίλημμα και έτσι αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο. Στο μεταξύ, η Ασιγιά ανακαλύπτει κάποιες αλήθειες που θα αλλάξουν πολλά μέσα της. Σύντομα η Ασιγιά, ενθουσιασμένη, αποφασίζει να κάνει νέα αρχή στη ζωή της. Ωστόσο ακόμα μία έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει πάλι τα δεδομένα. Ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της ανοίγει ξανά…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ