Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 15 μέχρι 40)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Αυτό είναι το ανατρεπτικό τέλος του Βολκάν στην σειρά!

Μπορεί να έχει ακόμα “ψωμί”, ο Άπιστος, η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ που θα κρατά για όλο το καλοκαίρι συντροφιά τους τηλεθεατές, το τέλος όμως των πρωταγωνιστών και ειδικά του Βολκάν αναμένεται να συγκλονίσει τους πάντες. Πως θα καταλήξει ο ήρωας στο τέλος της σειράς, Άπιστος;

Νεκρός ο Βολκάν στο φινάλε της σειράς, Άπιστος

Το τέλος του Βολκάν προβλέπεται τραγικό στην δραματική σειρά που κρατά συντροφιά αρκετό κόσμο τα βράδια. Ο μισητός ήρωας του κοινού πεθαίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Άπιστος, μόνος και αβοήθητος.

Ο ήρωας που με τις πράξεις του έχει ταλαιπωρήσει αρκετούς ήρωες της σειράς, θα έχει ένα φρικτό τέλος που θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Η τιμωρία θα έρθει αλλά και από την άλλη η λύτρωση δεν θα παραληφθεί. Η Ασιγιά, η οποία περνάει και θα περάσει τα πάνδεινα από τον άνδρα, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της που θα την γεμίσει ευτυχία και χαρά.

Στο τέλος της σειράς, Άπιστος, τα κεφάλαια θα κλείσουν με τον θάνατο του Βολκάν και η επόμενη μέρα για τους ήρωες θα είναι σίγουρα διαφορετική….Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Πηγή: Youfly.com

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ