Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος: Η επιτυχημένη τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Βολκάν, ως συνήθως, δεν αντέχει καμιά ανδρική παρουσία δίπλα στην πρώην σύζυγό του και κάνει ό,τι μπορεί για τρομάξει τον φίλο της, χρησιμοποιώντας και πάλι ως δικαιολογία την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του Αλί. Μοιάζει να έχει ξεχάσει εντελώς την Ντερίν, κι εκείνη έχει κουραστεί να τον περιμένει…

Ο Βολκάν νιώθει πως έχει χαθεί κάθε πηγή φωτός στη ζωή του, αφού η Ντερίν αρνείται να γυρίσει στο σπίτι τους και η Ασιγιά μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει εντελώς. Για το καλό της Ντερίν και του παιδιού τους, η μητέρα της υπόσχεται να βοηθήσει τον Βολκάν να τις φέρει πίσω.

Η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν. Ακόμα όμως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει που την ακολούθησε μέχρι εκεί, όσο κι αν ο Βολκάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Εν τω μεταξύ, η Χιτζράν κάνει μια δραματική αποκάλυψη στον κ. Χαλούκ, ελπίζοντας πως θα τον αναγκάσει να αλλάξει στάση

Τα επεισόδια 49 έως 63 της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος θα μεταδοθούν απο Δευτέρα 8 έως Παρασκευή 12 Αυγούστου… Κάθε βράδυ στις 21:00 το σήριαλ έρχεται με τριπλό επεισόδιο…
08.08 Δευτέρα – Επεισόδια 49 – 50 – 51

Είναι τα εγκαίνια στη μπουτίκ της Ντερίν και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στους εορτασμούς. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη, και καταφτάνει μαζί με τον Σινάν. Ο Βολκάν δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή. Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Η κυρία Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους. Ο κύριος Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό. Ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Η κυρία Γκιονούλ συναντά κρυφά τον Σελτζούκ και του προσφέρει χρήματα για να εξαφανιστεί από τη ζωή της οικογένειάς της. Ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν. Η Ασιγιά προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη – εξάλλου ως χωρισμένη γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει. Όμως ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά.

09.08 Τρίτη – Επεισόδια 52 – 53 – 54

Η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ. Ταυτόχρονα, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του κυρίου Χαλούκ. Η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν παραδέχεται ανοιχτά στη Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά. Η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του.

Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του και στην ίδια την Ασιγιά και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν. Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν την θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

10.08 Τετάρτη – Επεισόδια 55 – 56 – 57

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο κι από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω. Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της, και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί πως το δικό τους διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως το δικό του με την Ασιγιά, και πως δεν τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Ο Βολκάν ξέρει πως αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Εν τω μεταξύ, όλα τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή.

Ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της. Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν, και όταν γυρίζει σπίτι τους να μιλήσουν, δεν τη βρίσκει εκεί. Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο.

11.08 Πέμπτη – Επεισόδια 58 – 59 – 60

Μετά τα τρομερά νέα της εξαφάνισης της Ντερίν, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας καλά πώς νιώθει για αυτή και τις επιλογές της η κοινή γνώμη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Με την Ντερίν ακόμη άφαντη, η Ασιγιά βρίσκει τον εαυτό της σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ποτέ δεν της άρεσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον τώρα που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους.

12.08 Παρασκευή – Επεισόδια 61 – 62 – 63

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Μήπως τελικά σε αυτή την πόλη και σε αυτή την οικογένεια τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται;

Η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, και το παρελθόν της να την καταδιώκει. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να το βάλει κάτω. Για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή.

Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή, και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι.

Tα επεισόδια 64 έως 78 που θα προβληθούν από Δευτέρα 15 έως Παρασκευή 19 Αυγούστου…

Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, Ντερίν και Ασιγιά, φέρνουν στο φως διαρκώς νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του.

Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. Είναι αυτή η ευκαιρία της να σωθεί; Ή μήπως η συνάντησή τους θα είναι αφορμή για μια ακόμα αντιπαράθεση, που θα οδηγήσει σε μεγάλη συμφορά;

Τώρα που βρέθηκαν η Ασιγιά και η Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Παρ’ όλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τον γάμο της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που συγκλόνισαν τους πάντες, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιά; Αν και η ίδια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, αυτό αποδεικνύεται μάλλον αδύνατον.

Οι συνέπειες όλων όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει για μια φορά ακόμα αντιμέτωπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν;

Εξαιτίας της κατάστασης της Ντερίν, ο Βολκάν βρίσκεται σε μια δίνη από αμφιβολίες και διλήμματα κι έτσι αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ανακαλύπτει κάποιες αλήθειες που θα αλλάξουν πολλά μέσα της.

Η Ασιγιά είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, όσο κι αν αυτό απαιτεί να συγκρουστεί ξανά με την Ντερίν και την οικογένειά της. Θα καταφέρει αυτή τη φορά ο Βολκάν να εξηγήσει την αλήθεια στην Ασιγιά ή μήπως η αντιπαράθεση μεταξύ τους θα είναι η αρχή του τέλους;

Η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως μια ακόμα έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα. Ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της, που ποτέ δεν είχε κλείσει, ανοίγει ξανά και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές.

Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά, κι έτσι μένει μακριά της όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ετοιμάζεται για μια νέα απόφαση για τον εαυτό της. Τέλος, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι για να του ευχηθούν, μια έκπληξη θα κάνει αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη. Αργότερα, η αποκάλυψη της Ασιγιά για το ψέμα της της Ντερίν θα γίνει η αρχή για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη, μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Θα καταφέρει ο Βολκάν να σταματήσει αυτό τον πόλεμο;

Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται ένα προς ένα. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτό τον πόλεμο της αλήθειας με το ψέμα, της προδοσίας με την πίστη, της αγάπης με την απιστία;

Μετά το ατύχημα της Ντερίν, η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και την Νιλ, για να εργαστεί ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Ο Βολκάν, από την άλλη, μένει πίσω στη Ραιδεστό για να αφιερωθεί στη φροντίδα της Ντερίν.

Ένα ακόμα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή της Ασιγιά. Όμως το μυστικό που κρύβει ο Αλί θα βγει στην επιφάνεια και θα την ταρακουνήσει για τα καλά.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ