Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Η δραματική σειρά «Άπιστος» στον ΣΚΑΪ είναι η συναρπαστική τούρκικη προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς Dr. Foster του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα ως τη Ρωσία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δρ. Ασιγιά, η δημοφιλής, στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Τσανζού Ντερέ, την οποία θα απολαύσουμε στην ερμηνεία της προδομένης γυναίκας που είναι αποφασισμένη για όλα.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις που έρχονται (Επεισόδια 74 έως 82)

Απόπειρα δολοφονίας στην Ασίγια!

Εξελίξεις που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος». Η Λέιλα ήταν παντρεμένη με τον Αράς. Η σχέση τελείωσε μαθαίνοντας ότι τον απατά.

Ο Αράς φεύγει από τη πρώην γυναίκα του και εκείνη τον κυνηγά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως της Ασιγιάς και του Βολκάν. Όπως ο Βολκάν έτσι και η Λέιλα, μόνο που εκείνη δε με μείνει μόνο στα λόγια..

Με τον χειρότερο τρόπο θέλει να εκδικηθεί τη γυναίκα που της έκλεψε τον άντρα. Τι θα σκεφτεί να κάνει και τι θα δούμε στη σειρά «Άπιστος». Σαν ασθενής επισκέπτεται την Ασιγιά η Λέιλα και θα αποκτήσουν μια επικίνδυνη σχέση. Η Λέιλα περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στην Ασιγιά και να τη χτυπήσει στο κεφάλι. Η Λέιλα πριν προλάβει να δώσει τη χαριστική βολή στην Ασιγιά βρίσκεται και εκείνη αναίσθητη στο έδαφος.

Ένα σκηνικό θα συμβεί που θα αιφνιδιάσει τους τηλεθεατές της σειράς του ΣΚΑΙ. Η Ντερίν βρίσκεται μπροστά στο συμβάν και σώζει την Ασιγιά από τη πρώην γυναίκα του Αράς. Ένας καινούργιος κύκλος με διαμάχες ξεκινά, αφού οι δυο γυναίκες κατηγορούν την Ντερίν για το ατύχημα. Ο Αράς έχει να αντιμετωπίσει δυο μέτωπα τώρα. Τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και και την οργή του Βολκάν.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ