Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Η δραματική σειρά «Άπιστος» στον ΣΚΑΪ είναι η συναρπαστική τούρκικη προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς Dr. Foster του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα ως τη Ρωσία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δρ. Ασιγιά, η δημοφιλής, στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Τσανζού Ντερέ, την οποία θα απολαύσουμε στην ερμηνεία της προδομένης γυναίκας που είναι αποφασισμένη για όλα.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις που έρχονται (Επεισόδια 74 έως 82)

Αποκάλυψη! Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον δεύτερο κύκλο!

Άπιστος! Η σειρά του ΣΚΑΪ αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή του καλοκαιριού. Και στο Φάληρο δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, αφού το σίριαλ «τα σπάει».
Ο Άπιστος ολοκληρώνει σιγά-σιγά τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Κι εκτός από την υψηλή τηλεθέαση (φαίνεται ότι και το καλοκαίρι μπορεί να γίνει εποχή της μυθοπλασίας) προκαλεί πάταγο και στα social media. Η τουρκική σειρά έχει αγαπηθεί πολύ και ειδικά η Τσανσού Ντερέ είναι πάρα πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Και ως Ασιγιά κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.

Τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς ολοκληρώνονται, λοιπόν. Με πολλούς να αναρωτιούνται ήδη εάν και πότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς στον ΣΚΑΙ. Αν θυμηθούμε την περίπτωση της σειράς «Ο Γιατρός: Η Ιστορία ενός Θαύματος», ο σταθμός είχε χωρίσει τη σειρά σε δύο κομμάτια. Από Άνοιξη του 2020 προβλήθηκε η πρώτη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι του 2021 η δεύτερη. Θα γίνει το ίδιο και με τη σειρά Άπιστος;

Ήδη υπάρχει αρκετό σούσουρο ειδικά στα social media για το τι μέλλει γενέσθαι με το τουρκικό σίριαλ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν για το τι θα πράξει το κανάλι του Φαλήρου. Πιστεύουν ότι ο σταθμός θα κάνει μία μεγάλη παύση, για το επόμενο καλοκαίρι. Τι συμβαίνει τελικά και πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια; Θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022 η σειρά Άπιστος, ή αργότερα;

Ο ΣΚΑΪ έχει αφουγκραστεί την ανησυχία του κόσμου και θέλει να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ. Από τη στιγμή που ο Άπιστος πάει… τρένο γιατί να μη συνεχιστεί χωρίς διακοπή;

Έτσι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει τη ροή της σειράς, με τη δεύτερη σεζόν να προβάλλεται και αυτή μετά την πρώτη. Τα εκρηκτικά επεισόδια θα συνεχιστούν, με τις ανατροπές να είναι πολλές.

Θα υπάρξει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, ενώ η Ασιγιά θα κάνει μία μετακόμιση για μία καλύτερη ζωή. Θα γυρίσει όμως σελίδα στη ζωή της; (Από το δημοσίευμα του ciao)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ