Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται για το γάμο τους. Η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες θα παντρευτεί τον εκλεκτό την καρδιάς της στη Σύρο που είναι και ο τόπος καταγωγής της. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, […]

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται για το γάμο τους. Η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες θα παντρευτεί τον εκλεκτό την καρδιάς της στη Σύρο που είναι και ο τόπος καταγωγής της. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας. Στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη. Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες.

Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται

Με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon και την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party. Αυτό θα γίνει στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ