Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή. Ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον τρίτο κύκλο. Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον καινούριο κύκλο του σίριαλ βρέθηκαν ξανά στο πλατό για να γυρίσουν ορισμένες σκηνές της τρίτης σεζόν και ανάμεσά τους […]

Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή. Ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον τρίτο κύκλο.

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον καινούριο κύκλο του σίριαλ βρέθηκαν ξανά στο πλατό για να γυρίσουν ορισμένες σκηνές της τρίτης σεζόν και ανάμεσά τους ήταν και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η τηλεοπτική «Βιολέτα» τράβηξε ένα βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων και μάλιστα, ήταν με δάκρυα στα μάτια, καθώς όπως αποκάλυψε γύριζαν ένα άσχημο γεγονός.

«Τελευταίο γύρισμα σήμερα, εδώ στο χωριό το αγαπημένο. Έχουμε κάτι… ευχάριστες σκηνές», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τελευταίο γύρισμα αποχαιρετιστήριο… κλαμένη!».

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία με τους συναδέλφους της Νίκο Λεκάκη και Δημήτρη Γκοτσόπουλο γράφοντας χαρακτηριστικά “Το τελευταίο γύρισμα με αυτά τα δυο ωραία αγόρια!❤❤”

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ