Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

445 επεισόδια, τα δύσκολα, οι εντάσεις και οι εξομολογήσεις στο φινάλε!

Ενόψει του μεγάλου φινάλε των Άγριων Μελισσών που μετά από τρία χρόνια συνεχών προβολών ρίχνουν οριστικά αυλαία, οι περισσότεροι από τους συντελεστές βρέθηκαν στο The 2Night Show και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πλατό του talk show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης γέμισε από τους ήρωες του Διαφανίου με την Αμαλία Καβάλη, τον Γιάννη Βασιλώττο, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Χρήστο Πλαΐνη να είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του.

Οι ηθοποιοί δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το τέλος της σειράς, με τον Γιάννη Βασιλώττο να θυμάται όλες εκείνες τις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όπου έφαγε… ξύλο, γεγονός που φυσικά διακωμώδησε.

Η Αμαλία Καβάλη από την πλευρά της είπε ότι από τη σειρά, εκείνο που θα κρατήσει είναι η ευγένεια σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, σε αντίξοες συνθήκες ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, τον Κυριάκο τον οποίο χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τύπο.

Ο Χρήστος Πλαΐνης προσέγγισε τη συγκεκριμένη δουλειά λίγο πιο συναισθηματικά, λέγοντας πως όλο αυτό που έζησε με τους συναδέλφους του στις Άγριες Μέλισσες ήταν βάλσαμο.

Σειρά είχαν να εμφανιστούν στο πλατό του The 2Night Show ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης με τον «παπά-Γρηγόρη» να αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες selfie έχει βγάλει στη διάρκεια των γυρισμάτων (gossip-tv)

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από όσα αποκάλυψαν οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:




Η Μελίνα και ο Πέτρος έχουν γράψει το φινάλε… μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι

Γιώργος Γεροντιδάκης: Όταν διαβάσαμε τα τελευταία σενάρια συγκινηθήκαμε όλοι ακόμα και το συνεργείο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.




Τα περισσότερα casting για τις «Άγριες Μέλισσες» τα έκανε ο Γιάννης Κουκουράκης, πέρασε 8 φορές… στην αρχή του είχα αρνηθεί το ρόλο




Δ. Τσίκλης: Όταν ήμουν μικρός, είχα ένα μικρό “crash” με την Μαρκέλλα…το μεγαλύτερο μου άγχος ήταν ότι θα έπαιζα μαζί της στις «Άγριες Μέλισσες»




♦ Aνάμεσα σε 5 μεγάλες απώλειες, ένας νέος έρωτας κλείνει γλυκά το φινάλε!

♦ Η καλύτερη ανατροπή με το γλέντι του γάμου Δρόσως και Κωνσταντή

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει ότι και δεύτερο εγγόνι!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ