Ο ΣΚΑΪ προβάλει καθημερινά την σειρά Άγρια Γη το σενάριο της σειράς υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης και Λίνος Χριστοδούλου. Το αδίστακτο σχέδιο της Όλγας για να ξεφορτωθεί τον Βλάσση Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ. ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα […]

Ο ΣΚΑΪ προβάλει καθημερινά την σειρά Άγρια Γη το σενάριο της σειράς υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης και Λίνος Χριστοδούλου.

Το αδίστακτο σχέδιο της Όλγας για να ξεφορτωθεί τον Βλάσση











Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.




ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά
Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου
Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγρια Γη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν