Άγρια Γη: Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον!

Ο ΣΚΑΪ προβάλει καθημερινά την σειρά Άγρια Γη το σενάριο της σειράς υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης και Λίνος Χριστοδούλου.

Κι ενώ όλοι πενθούν για τον χαμό της Φιλιώς, παράλληλα αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι οεκδικητής που σκότωσε τον Βλάσση. Όλοι υποψιάζονται την Όλγα, που όμως αρνείται επίμοναπως το έκανε εκείνη: «Σταματήστε πια να τα ρίχνετε όλα πάνω μου! Δεν τον σκότωσα εγώ, δενέχω καμία σχέση με τον φόνο. Αφήστε με πιο σε ησυχία».

Όμως, ο Άρης της ζητάει εξηγήσεις γιατί τον κάρφωσε στην αστυνομία, αλλά εκείνη έχει πάντα μιαισχυρή δικαιολογία. Ωστόσο, φροντίζει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί νατην ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάσση.

Κι ενώ η Ελπίδα και ο Αντώνης συνεχίζουν να είναι καχύποπτοι μαζί της, επιμένουν να τουςομολογήσει την αλήθεια: «Έλα, βρε μαμά, αφού ό,τι παρανομία συμβαίνει, πάντα με κάποιοτρόπο κρύβεσαι πίσω εσύ! Είχες κάθε λόγο να τον σκοτώσεις! Και δεν φτάνει που το έκανες,προσπάθησες να τα ρίξεις όλα στον Άρη», την κατηγορεί η Ελπίδα και ο Αντώνης συμφωνεί:«Έχει δίκιο η Ελπίδα! Όλοι ξέρουμε τι είσαι και οι δικαιολογίες σου και τα ψευτοδάκρυά σου δεν
περνάνε πια».

Στο μεταξύ, ο Άρης για να εκδικηθεί την Όλγα φροντίζει να την ενοχοποιήσει με αποτέλεσμα νασυλληφθεί. Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα. Εκείνοςδέχεται, αλλά με έναν όρο, που θα κάνει έξαλλη την Όλγα. Ο διοικητής δεν πείθεται για την ενοχήτης Όλγας και οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο. Από την πλευρά του, ο Στέφανοςσυγκρούεται με την Όλγα για τη Μυρτώ: «Μη νομίζεις ότι θα αφήσω να περάσει έτσι τα όσαέκανες στη Μυρτώ», την προειδοποιεί και εκείνη του απαντάει: «Τίποτα δεν μπορείς να μουκάνεις».

Παράλληλα, εκείνη δίνει συμπληρωματική κατάθεση, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων τηςυπόθεσης και το σχέδιό της για να αποφύγει την κατηγορία για τον φόνο του Βλάσση έχειαπρόβλεπτες συνέπειες: «Υπάρχουν πολλοί που είχαν κόντρα με τον Βλάσση και που θα είχανκάθε λόγο να τον θέλουν νεκρό, δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί τραβολογάτε εμένα κάθε λίγο καιλιγάκι για καταθέσεις». Ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστώνη για τηθεραπεία του Κωστή, όμως μια παγίδα κατά του Στέφανου, οδηγεί στη σύλληψή του.

Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Ο Άρης βάζει στην Όλγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρεία τον Αντώνη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.




ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά
Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου
Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγρια Γη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι