Το πάθος της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, στη νέα, δραματική, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. 

Ο ΣΚΑΪ έχει βάλει υψηλούς στόχους με την σειρά Άγρια Γη που την διεκδίκησε μάλιστα και άλλος τηλεοπτικός σταθμός και θα προβληθεί στις αρχές της νέας σεζόν μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και θα είναι καθημερινή σειρά.

Το νέο trailer

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης και Λίνος Χριστοδούλου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.

Το πάθος της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, στη νέα, δραματική, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Του άρπαξε την περιουσία, του στέρησε το μικρό αδελφό του και τον ανάγκασε να ζει με ψεύτικη ταυτότητα μακριά απ’ ό,τι αγαπούσε. Τώρα, επιστρέφει στην «Άγρια γη» με στόχο να την εκδικηθεί και να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Η συνάντησή του, όμως, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξαναφέρει στην καρδιά του και την ελπίδα…

 Η υπόθεση της σειράς

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ θα μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη, εκεί όπου οι άνθρωποι ζουν πιο απλά και ουσιαστικά, κοντά στη γη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέσεις που δοκιμάζονται, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων.

Κι ο βασικός ήρωας της σειράς, ο Άρης Μάρκου, το έχει νιώσει αυτό στο πετσί του κάποια χρόνια πριν, όταν είδε τη ζωή του να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή του αδελφού του, που έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της.

Υπεύθυνη για όλα αυτά που έζησε είναι η Όλγα Γρίβα, οποία όχι μόνο του στέρησε τον αδελφό του, αλλά του άρπαξε και την περιουσία και τον ανάγκασε να κρυφτεί πίσω από νέα ταυτότητα, προκειμένου να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, ο Άρης πάλεψε σκληρά για να επιβιώσει και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Παρόλο που κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του, ποτέ δεν ξέχασε όσα συνέβησαν στο παρελθόν και έκαναν συντρίμμια τα όνειρα και τις ελπίδες του. Και τώρα που νιώθει και πάλι δυνατός αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο του, να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς και να πιάσει το νήμα της ζωής του από την αρχή. Μόνο που, για να ενώσει τις άκρες που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει τη γυναίκα που έφταιξε για όλα, την Όλγα Γρίβα…

Όταν ο Άρης φτάνει στο κτήμα των γονιών του, οι μνήμες ξυπνούν και η νοσταλγία κυριεύει την ψυχή του. Θυμάται τις στιγμές που περνούσε εκεί με τους γονείς του, τα παιχνίδια με τον αδελφό του, τις βόλτες με το άλογό του, αλλά και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, που είναι η κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα τα δεινά που πέρασε.

Η Ελπίδα είναι πια παντρεμένη με παιδί κι όλα δείχνουν ότι έχει προσαρμοστεί στους κανόνες της μικρής κοινωνίας και τις οικογένειας. Άρης και Ελπίδα ερωτεύονται…Ο έρωτάς τους όμως, που ξεκίνησε μαζί με το κακό, έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό. Θα καταφέρει εκείνη με την αγάπη της να βάλει τέλος στην έχθρα που έχουν ο Άρης με τη μητέρα της; Θα καταλαγιάσει τα αρνητικά συναισθήματά του και την επιθυμία του για εκδίκηση;

Οι δυο τους θα βρεθούν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής τους και οι αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν είναι δύσκολες. Η ορμή της εκδίκησης συγκρούεται συνεχώς με τη δύναμη της αγάπης. Οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να απο καλυφθούν…

Άγρια Γη (1)

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά
Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου
Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγρια Γη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν