Όλα έτοιμα για το λαμπερό γάμο.

Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει αλλά τα πρόσωπα που συμμετείχαν συνεχίζουν να προκαλούν ενδιαφέρον και να μας απασχολούν. Ένα από αυτά είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο φιναλίστ του παιχνιδιού επιβίωσης και το – μέχρι την ώρα ανακοίνωσης του νικητή, Στάθη Σχίζα – φαβορί για το έπαθλο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Ο γάμος έχει γίνει γνωστός αλλά πλέον το ζευγάρι ετοιμάζει και όσες λεπτομέρειες έχουν απομείνει μέχρι την ώρα που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του. Τα περισσότερα τα είχε διευθετήσει η δημοσιογράφος όσο ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Πια ξέρουμε και που θα τελεστεί το μυστήριο. Το μαρτύρησε το…παρανυφάκι, η Ευαγγελία Τσιορλίδα μέσα από τα stories της στο Instagram. Σοϊλέδης και Αντωνά θα έχουν για κουμπάρο τους τον Κώστα Φραγκολιά.

Στο All Star αν γίνει θεωρούμε δεδομένο ότι θα δούμε τον Άρη. Αλλά θα γίνει; Κρατάμε μικρό καλάθι. Κάτι σαν All Star όπως σας εχουμε πει το βλέπουμε.

Τώρα προσκεκλημένοι όπως ακούγεται θα είναι αρκετοί πρώην συμπαίχτες που ήταν κοντά με τον Άρη στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά θα υπάρξουν και οι απουσίες. Θα είναι έκπληξη να δούμε τους συμπαίχτες που τον είχαν “σταυρώσει” κανονικά στο νησί.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το σημείο που θα γίνει ο γάμος.

Σοϊλέδης

Σοϊλέδης

Σοϊλέδης

Σοϊλέδης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ