Υποστήριξε πως έχει γίνει... λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, και είπε ότι θέλει να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Τυπάρα Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος έκανε μυθικές σκηνές στην παρέλαση που έγινε για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού στη Ρώμη. Αλλά και μετά δείχνει ότι αυτή η κατάκτηση τον έχει αλλάξει.

Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε ερωτήσεις που του έγιναν σε πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.

Υποστήριξε πως έχει γίνει… λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, και είπε ότι θέλει να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανανιώσει η κατάκτηση του Europa Conference League. Ήταν σαν το δικό μας Champions League. Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, είμαι άνθρωπος που ζει περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό του.

Αν η Πόρτο θέλει να μας δώσει ξανά δανεικό τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, θα τον φέρω μόνος μου στη Ρώμη. Αν θέλει να τον αγοράσουμε, τότε δεν ξέρω αν το σηκώνει η πιστωτική μου κάρτα…

Ήταν πολύ σημαντικό φέτος, έχουμε πολλά κοινά στο πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο και με βοήθησε να περάσω το μήνυμά μου στους άλλους παίκτες. Έθεσε το παράδειγμα που ήθελα. Θα ήθελα να μείνει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ