Ο κανονισμός που υπάρχει τώρα για τις περιπτώσεις της επαφής της μπάλας με το χέρι έχουν δημιουργήσει ένα αλαλούμ και έχουν υπάρξει αρκετές άδικες αποφάσεις. Το κατάλαβε η ΟΥΕΦΑ και δια του προέδρους της Τσέφεριν ζήτησε από την ΦΙΦΑ την αλλαγή του άδικου κανονισμού. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Με επιστολή της στην FIFA ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, […]

Ο κανονισμός που υπάρχει τώρα για τις περιπτώσεις της επαφής της μπάλας με το χέρι έχουν δημιουργήσει ένα αλαλούμ και έχουν υπάρξει αρκετές άδικες αποφάσεις. Το κατάλαβε η ΟΥΕΦΑ και δια του προέδρους της Τσέφεριν ζήτησε από την ΦΙΦΑ την αλλαγή του άδικου κανονισμού. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Με επιστολή της στην FIFA ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζήτησε να γίνουν αλλαγές στον κανονισμό για χέρι καθώς έχουν αυξηθεί οι άδικες αποφάσεις. «Είναι απαραίτητο να ορίσουμε αυστηρά τις περιπτώσεις στις οποίες η φάση επηρεάζεται από το χέρι ή τον ώμο, το οποίο είναι πραγματικά ακανόνιστο. Υπήρξαν πολλές άδικες αποφάσεις και ως αποτέλεσμα έχει αυξηθεί η απογοήτευση και η ταλαιπωρία στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν.Μάλιστα κάνει λόγο για αύξηση άδικων αποφάσεων που έχουν προκαλέσει ταλαιπωρία στην επιστημονική κοινότητα.

«Είναι απαραίτητο να ορίσουμε αυστηρά τις περιπτώσεις στις οποίες η φάση επηρεάζεται από το χέρι ή τον ώμο, το οποίο είναι πραγματικά ακανόνιστο. Υπήρξαν πολλές άδικες αποφάσεις και ως αποτέλεσμα έχει αυξηθεί η απογοήτευση και η ταλαιπωρία στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Η μπάλα χτυπά στο χέρι ή τον ώμο των παικτών και είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά και, επειδή τις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναπόφευκτο, δεν πρέπει να τιμωρείται με υπερβολικό τρόπο. Επί του παρόντος, αυτή η κατάσταση επηρεάζει τα αποτελέσματα των αγώνων» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν