Ο Λέο Ζαμπά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αποχαιρετά τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει τεθεί εκτός ομάδας εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Απώτερος σκοπός είναι να πάρει χρόνο για να ξεκουραστεί, καθώς η Βάσκο δεν ήθελε να τον διατηρήσει στο έμψυχο […]

Ο Λέο Ζαμπά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αποχαιρετά τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει τεθεί εκτός ομάδας εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Απώτερος σκοπός είναι να πάρει χρόνο για να ξεκουραστεί, καθώς η Βάσκο δεν ήθελε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της. 

Ο Ζαμπά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Να δείξει αν μπορεί να τεθεί άμεσα στη διάθεσή του και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Δικεφάλου.

Αυτό φυσικά είναι και επιθυμία της διοίκησης. Αυτή είχε ξοδέψει 3.5 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2018 για να τον αγοράσει από την Αχμάντ Γκρόζνι.

Ο Ζαμπά αγωνίστηκε στη Βάσκο Ντα Γκάμα τον περασμένο Μάρτιο. Με τους Βραζιλιάνους αγωνίστηκε συνολικά 33 φορές, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και δύο ασίστ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ