Τα αποτελέσματα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Μαρσέιγ έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στη Μονπελιέ για να την κερδίσει με 2-0 στο Βελοντρόμ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Τα γρήγορα γκολ των Ντιένγκ στο 9’ και Τζενγκίζ Ουντέρ στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «σφράγισαν» την επικράτηση για τους παίκτες του Χόρχε Σαμπαόλι, που στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ (14/04, 22.00) για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη τoυς εντός συνόρων, που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση. Τρίτη, στο -3, ακολουθεί η Ρεν.

Στο Στρασβούργο η Στρασμπούρ και η Λιόν αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1 (20’ Σισοκό / 90’ Εκαμπί), ενώ η Νις παρέμεινε σε… τροχιά Ευρώπης παρά την ήττα της με 3-0 από τη Λανς στο «Stade Bollaert-Belelis» (51′, 67′ Καλιμουεντό, 55′ Ντουκουρέ).

Ωστόσο, η Μονακό πλησίασε στον έναν βαθμό, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Τρουά (19′ Ενρίκε, 57′ Βόλαντ / 39′ Ούγκμπο).

Ισόπαλες, 1-1, αναδείχθηκαν και οι Ανζέ και Λιλ στο «Raymond Kopa» (45’+1′ Μπενταλέμπ – 65′ αυτ. Φοντέ). Το ίδιο και η Μπρεστ με τη Ναντ στο «Francis Le Ble» (69′ Σαρντονέ / 10′ Μουανί).

Στο… ντέρμπι ουραγών, η Μπορντό επιβλήθηκε με 3-1 της Μετς (52′ Μανγκά, 68′ Νιάνγκ, 88′ Χουάνγκ Ουί / Τζο – 21′ Λαμκέ Ζε).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λιλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαρσέιγ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик