Ενας 18χρονος Ρούμανος επιθετικός βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ. Ο Ιάνις Στόικα της Στεάουα Βουκουρεστίου είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ της Άρσεναλ. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας έχει πετύχει ήδη 7 γκολ και 2 ασίστ, δείχνοντας το ταλέντο του. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, έχει κατατεθεί ήδη μια πρόταση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ […]

Ενας 18χρονος Ρούμανος επιθετικός βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ. Ο Ιάνις Στόικα της Στεάουα Βουκουρεστίου είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ της Άρσεναλ.

Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας έχει πετύχει ήδη 7 γκολ και 2 ασίστ, δείχνοντας το ταλέντο του.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, έχει κατατεθεί ήδη μια πρόταση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. Πρόταση η οποία επιβεβαίωσε πως προέρχεται από τους Λονδρέζους. Ωστόσο δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τον παράγοντα της ομάδας, ο οποίος θέλει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ και ποσό μεταπώλησης.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει μια θέση στα φορ στο Λονδίνο, καθώς ο Αλεξαντρ Λακαζέτ είναι θέμα χρόνου μέχρι να αποχωρήσει. Είτε τον Ιανουάριο με μεταγραφή, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Και ο μικρός Ρουμάνος θα είναι μια νέα πνοή στην κακά τα ψέματα αναποτελεσματική επίθεση των Λονδρέζων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик