Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση της μεταγραφής του Γάλλου άσου στην Βασίλισσα. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να διατηρήσει στις τάξεις της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Με κάθε κόστος. Αλλά η αδυναμία του Γάλλου ποδοσφαιριστή ήταν άλλη.

Όμως η  Ρεάλ Μαδρίτης τύπωσε ήδη φανέλες. Το ρεπορτάζ από την Ισπανία είναι καυτό, και μιλάνε πλέον για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση της μεταγραφής του Γάλλου άσου στην Βασίλισσα.

Όπως τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Ρέαλ Μαδρίτης. όλα δείχνουν να έχουν βρει τον δρόμο τους και ο σούπερ σταρ της Παρί θα είναι από τη νέα σεζόν κάτοικος Μαδρίτης. Κάτι που το ήθελε από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τα φετινά πεπραγμένα για τον Εμπαπέ είναι σε συνολικά 45 εμφανίσεις 36 γκολ και 26 ασίστ. Μην ξεχνάμε σε μια πολύ μέτρια χρονιά και ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν γιουχαΐστηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ