Η Βοσνία υποδέχθηκε τη Φινλανδία για την ένατη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, με την ομάδα του Μάρκου Κάνερβα να επικρατεί με 3-1 και να διατηρεί τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Εστω και μέσα από τη διαδικασία των playoffs. Με τους Βόσνιους να μένουν οριστικά εκτός Μουντιάλ. Οι Φιναλνδοί κέρδισαν πέναλτι στο […]

Η Βοσνία υποδέχθηκε τη Φινλανδία για την ένατη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, με την ομάδα του Μάρκου Κάνερβα να επικρατεί με 3-1 και να διατηρεί τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Εστω και μέσα από τη διαδικασία των playoffs. Με τους Βόσνιους να μένουν οριστικά εκτός Μουντιάλ.

Οι Φιναλνδοί κέρδισαν πέναλτι στο 25′ για χέρι του Πιάνιτς με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση του διαιτητή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πούκι, ο οποίος νικήθηκε από τον Σέχιτς. Τέσσερα λεπτά μετά οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, με κοντινή προβολή του Φορς. Έπειτα από σέντρα του Πούκι.

Ωστόσο τα πράγματα παραλίγο να εξελιχθούν άσχημα για τους Φινλανδούς, οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ραϊτάλα στο 37ο λεπτό σε φάουλ του Κολάσινατς, ο οποίος μάλιστα έγινε αλλαγή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ