Ήταν εξαιρετικός. Ήταν καταιγιστικός. Ήταν και άτυχος, αλλά έφυγε νικητής. Ο ΟΦΗ με εκπληκτική εμφάνιση, και παρά τα τέσσερα δοκάρια σε ένα ημίχρονο, κέρδισε 2-0 στον Βόλο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Δύο δοκάρια είχαν και οι γηπεδούχοι. Με τη σπουδαία τους νίκη στον Βόλο, οι Κρητικοί μπήκαν εξάδα, συνέχισαν την εντυπωσιακή τους […]

Ήταν εξαιρετικός. Ήταν καταιγιστικός. Ήταν και άτυχος, αλλά έφυγε νικητής. Ο ΟΦΗ με εκπληκτική εμφάνιση, και παρά τα τέσσερα δοκάρια σε ένα ημίχρονο, κέρδισε 2-0 στον Βόλο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Δύο δοκάρια είχαν και οι γηπεδούχοι.

Με τη σπουδαία τους νίκη στον Βόλο, οι Κρητικοί μπήκαν εξάδα, συνέχισαν την εντυπωσιακή τους αήττητη πορεία εκτός έδρας. Και σαφώς είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ειδικά, σε σχέση με πέρυσι.

Ο ΟΦΗ έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς ήττα εκτός έδρας, έχει χάσει έπειτα από δέκα αγωνιστικές μόνο από τον ΠΑΟΚ. Ενώ μακριά από το Ηράκλειο έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μαζεμένα τα παράσημα για τον Νίκο Νιόπλια και την ομάδα του!

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ – 4-3-3): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν (87’ Τερεζίου), Ρίνερ, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (46’ Φερνάντεζ), Ρεγκατέν, Ορός (80’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ.

ΟΦΗ (Νιόπλιας – 4-3-3-): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (72’ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ (78’ Σελίμοβιτς), Καμάου (65’ Γρίβας), Λάμπρου (78’ Στάικος), Φαν Ντάινεν (78’ Καστάνιος).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ