Η Βιρτζίνια Τορεσίγια ( Virginia Torrecilla Reyes) κατέφερε να ενώσει όχι μόνο Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και όλον το κόσμο. Η παίκτρια των “ροχιμπλάνκος” αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Το Μάιο του 2020 διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.  Έκανε επέμβαση, ήταν επιτυχημένη όμως οι γιατροί δεν τις έδιναν πολλές […]

Η Βιρτζίνια Τορεσίγια ( Virginia Torrecilla Reyes) κατέφερε να ενώσει όχι μόνο Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και όλον το κόσμο.

Η παίκτρια των “ροχιμπλάνκος” αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Το Μάιο του 2020 διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.  Έκανε επέμβαση, ήταν επιτυχημένη όμως οι γιατροί δεν τις έδιναν πολλές πιθανότητες να πατήσει ξανά χορτάρι!

Η Βιρτζίνια, βέβαια είχε άλλη άποψη και τους διέψευσε περίτρανα. Η ψυχική δύναμη και η θέληση την έφεραν ξανά στα γήπεδα.

Στην Κυριακάτικη αναμέτρηση (23/1) Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης κοντραρίστηκαν στο τελικό του Σουπερ Καπ Ισπανίας γυναικών. Οι “μπλαουγκράνα” ήταν οι νικητές του αγώνα, με σκορ 7-0. Ωστόσο, η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ είναι η 27 χρονη χαφ. Πέρασε στο ματς, στο 85ο λεπτό, με το σκορ στο 6-0. Δε θα άλλαζε κάτι στη ροή ή στο σκορ του αγώνα. Αλλά, θα άλλαζε την άποψη που έχουν για τη ζωή και τα προβλήματα τους, σε 1123 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες. Όχι μόνο σε αυτούς, φυσικά, αλλά και σε όσους διαβάσουν την ιστορία αυτής της “μαχήτριας”!

Ο κόσμος αποθέωσε την Τορεσίγια και την “αγκάλιασε” με συγκινητικό standing ovation. Ενώ, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα την σήκωσαν στον αέρα και γιόρτασαν για τη μεγάλη νικήτρια του τελικού της ζωής. 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ