Στην Ίντερ σκέφτονται ήδη τις αλλαγές ενόψει Γενάρη. Ώστε να φτάσουν και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιλάνου σκέφτεται να κάνει μια σημαντική αλλαγή στο ρόστερ της ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να προσπαθεί να βρει […]

Στην Ίντερ σκέφτονται ήδη τις αλλαγές ενόψει Γενάρη. Ώστε να φτάσουν και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μιλάνου σκέφτεται να κάνει μια σημαντική αλλαγή στο ρόστερ της ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να προσπαθεί να βρει χρόνο συμμετοχής στη «βασίλισσα».

Ο 23χρονος επιθετικός έχει για τέσσερα χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τους «μερέγχες», αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αποφευχθεί η πώληση. Φέτος έως τώρα μετράει έξι συμμετοχές με μία ασίστ, δίχως ακόμα να έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ειδικά στη La Liga ο χρόνος συμμετοχής του είναι 12 λεπτά ανά ματς κατά μέσο όρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξις Σάντσες περνά τον δικό του νταλκά. Ξεκίνησε τη σεζόν τραυματίας, αλλά η επιστροφή του δεν τον βρήκε στα βασικά πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Πάντως, για να γίνει η κρούση στον Γιόβιτς, πρέπει πρωτίστως η Ίντερ να απαλλαγεί από την παρουσία του Αλέξις Σάντσες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν θα είναι δυνατό να γίνουν συμπαίκτες στους «νερατζούρι» οι δυο τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ