Χάρη σε δύο γκολ της «χρυσής» αλλαγής Ούγκο Δούρο στις καθυστερήσεις, η Βαλένθια έφτασε σε μία απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης που πίστεψε ότι το ματς είχε τελειώσει. Πρώτα ο Γκριεζμάν (58’) και μετά ο Βρσάλικο (62’) έφεραν το σκορ στο 1-3, μία συνθήκη που οι ροχιμπλάνκος σπάνια αφήνουν να περάσει δίχως να πάρουν […]

Χάρη σε δύο γκολ της «χρυσής» αλλαγής Ούγκο Δούρο στις καθυστερήσεις, η Βαλένθια έφτασε σε μία απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης που πίστεψε ότι το ματς είχε τελειώσει.

Πρώτα ο Γκριεζμάν (58’) και μετά ο Βρσάλικο (62’) έφεραν το σκορ στο 1-3, μία συνθήκη που οι ροχιμπλάνκος σπάνια αφήνουν να περάσει δίχως να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Χαβιέρ Μπορδαλάς έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Με την είσοδο του Ούγκο Δούρο. Kαι ο πιτσιρικάς που ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το θαύμα του!

Με δύο τέρματα στο δεύτερο και το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων σόκαρε την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-3). Και χάρισε έναν απρόσμενο βαθμό στις νυχτερίδες που δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και δικαιώθηκαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ