Ο Τζάνι Σικαζούε σφύριξε τη λήξη του ματς πρόωρα και όπως αποκάλυψε το γεγονός αυτό του έσωσε τη ζωή.

Τον θυμάστε τον Τζάνι Σικαζούε; Είναι ο διαιτητής που πριν λίγες βδομάδες τράβηξε όλα τα βλέμματα και έγινε viral. Η «σφυρίχτρα» που διεύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στη Τυνησία και το Μάλι για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, έληξε το ματς δύο φορές, μία στο 85′ και μία στο 89:45  και έμεινε στην ιστορία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η συγκεκριμένη ενέργεια του έσωσε τη ζωή. Μετά τον αγώνα ο Σικαζούε πήγε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, που έδειξαν ότι λόγω της υπερβολικής ζέστης υπέστη θερμοπληξία και θα μπορούσε να πάθει καρδιακή προσβολή.

Με δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. της Ζάμπια ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Οι γιατροί μου είπαν ότι το σώμα μου δεν μπορούσε να κρυώσει. Παραλίγο να πέσω σε κώμα, κάτι που θα έφερνε το τέλος μου” ανέφερε χαρακτηριστικά. “Νομίζω ότι ο Θεός μου είπε να τελειώσω νωρίτερα τον αγώνα. Με έσωσε”.

Κλείνοντας, ο γνωστός διαιτητής δεν έκρυψε την ανακούφισή του για όσα έγιναν και ας τον κορόιδευαν οι φίλαθλοι. “Έχω δει ανθρώπους να πηγαίνουν στην δουλειά τους εκτός χώρας και να επιστρέφουν πίσω σε φέρετρο. Βρέθηκα πολύ κοντά σε αυτό. Ήμουν τυχερός που δεν έπεσε σε κώμα. Η ιστορία θα ήταν πολλή διαφορετική”.

https://www.youtube.com/watch?v=ac9RFZ6KBr8

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ