Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι της Λίβερπουλ στο αρχικό σχήμα. Η Λίβερπουλ έκανε το 5×5 το βράδυ της Τετάρτης (24/11) απέναντι στην Πόρτο στο «Άνφιλντ».  Οι «Reds» επικράτησε 2-0 των «δράκων» και ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε την εκπληκτική του επίδοση ως μέλος της 11άδας.  Ο Κώστας Τσιμίκας για πρώτη φορά στη θητεία του στη Λίβερπουλ ξεκινάει σε back-to-back παιχνίδια του Champions League και […]

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι της Λίβερπουλ στο αρχικό σχήμα. Η Λίβερπουλ έκανε το 5×5 το βράδυ της Τετάρτης (24/11) απέναντι στην Πόρτο στο «Άνφιλντ».  Οι «Reds» επικράτησε 2-0 των «δράκων» και ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε την εκπληκτική του επίδοση ως μέλος της 11άδας. 

Ο Κώστας Τσιμίκας για πρώτη φορά στη θητεία του στη Λίβερπουλ ξεκινάει σε back-to-back παιχνίδια του Champions League και συνέχισε το βιολί του. Η Λίβερπουλ είχε ήδη προκριθεί ως πρώτη από το γκρουπ της από την 4η αγωνιστική.

Σε 8 ματς όπου έχει πάρει φανέλα βασικού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει βοηθήσει τους «κόκκινους» να πάρουν 8 νίκες. Έχει συμβάλλει, μάλιστα, να το κάνουν διατηρώντας το clean sheet σε καθένα από αυτά τα παιχνίδια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ