Οι δράστες είναι ιδιοκτήτες εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών event.

Τι σκέφτηκαν αυτοί οι τύποι στη Θεσσαλονίκη; Τρομερή απάτη στη συμπρωτεύουσα μέσω ενός ποδοσφαιρικού καμπ. Επιτήδειοι φέρονται πως εξαπάτησαν τρεις γονείς. Κατάφεραν να τους αποσπάσουν συνολικά 2000 ευρώ για τη συμμετοχή των ανήλικων παιδιών τους στην υποτιθέμενη εκδήλωση.

Δύο Έλληνες ενήλικες, ένας 50χρονος και μία 39χρονη «πουλούσαν» παραμύθι στους γονείς των παιδιών ότι το καμπ βρισκόταν υπό την αιγίδα της Μίλαν. Οι ανυποψίαστοι αυτοί άνθρωποι με μόνη έννοια να προσφέρουν χαρά στα παιδιά τους, τους πίστεψαν.

Οι δράστες είναι ιδιοκτήτες εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών event. Σύμφωνα με την αστυνομία, διαφήμιζαν από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 , μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων, τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Κιλκίς.

Όταν οι γονείς διαπίστωσαν ότι οι παράγοντες των «ροσονέρι» ήταν επινόηση των διοργανωτών, απευθύνθηκαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν την εις βάρος τους απάτη.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υποθέσεων απάτης σε βάρος γονέων ανήλικων τέκνων μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για διοργάνωση παιδικών αθλοπαιδιών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς συνολικά 2.000 ευρώ που απαιτούνταν για την συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι