Είναι ένα βίντεο με τον Μπουφόν από το παιχνίδι με τη Μπενεβέντο, στο Ενιο Ταρντίνι, για την 2η αγωνιστική της Serie Β. Η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, το 0-0 παραμένει ως το 96′ και όλα δείχνουν δεύτερη σερί ισοπαλία. Τότε όμως, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Βαλεντίν Μιχάιλα σκοράρει. Η Πάρμα παίρνει τη νίκη και ο […]

Είναι ένα βίντεο με τον Μπουφόν από το παιχνίδι με τη Μπενεβέντο, στο Ενιο Ταρντίνι, για την 2η αγωνιστική της Serie Β. Η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, το 0-0 παραμένει ως το 96′ και όλα δείχνουν δεύτερη σερί ισοπαλία. Τότε όμως, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Βαλεντίν Μιχάιλα σκοράρει. Η Πάρμα παίρνει τη νίκη και ο Μπουφόν… παίρνει τα βουνά.

Βασικά, για να είμαστε ακριβείς, ο 43χρονος τερματοφύλακας παίρνει φόρα και κάνει το σπριντ της ζωής του! Οπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο Τζίτζι κάνει… προσωπικό ρεκόρ στα 100 μέτρα. Το γεγονός, φυσικά, ότι πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ, τη νίκη της ομάδας του δεν είναι πρωτοφανές. Πάντα ήταν εκφραστικός την ώρα του αγώνα, πολλές φορές τον έχουμε δει να πανηγυρίζει. Το γεγονός όμως ότι στα 43 του, σε ένα ματς της Serie B, αντιδρά έτσι, λέει πολλά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик