Ο Φραντσέσκο Τότι χωρίζει μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου.

Μια είδηση που δεν περιμέναμε να μάθουμε. Ένα διαζύγιο για ένα ζευγάρι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ. Ο λόγος για τον Φραντσέσκο Τότι και τη σύζυγό του, Ίλαρι Μπλάζι. Σύμφωνα με την «Repubblica» οι δυο του έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα  μάλιστα λέγεται πως έχει βρει και την αντικαταστάτρια. Το ίδιο όμως έχει κάνει και η Μπλάζι. Η γοητευτική ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο, σύμφωνα με το περιοδικό «Dagospia», έχει βρει κι εκείνη τον αντικαταστάτη του πρώην ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους, να αναφέρουμε, ότι μετρούν 20 χρόνια γνωριμίας (τα 17 παντρεμένοι) και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Ο Τότι, ωστόσο, πήρε θέση για τις φήμες και  διέψευσε τα σενάρια χωρισμού μέσα από τα social media, χαρακτηρίζοντας τα ως fake news: «Τις τελευταίες ώρες διάβασα πολλά πράγματα για μένα και κυρίως για την οικογένειά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω fake news.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που γράφετε αυτά τα πράγματα: να προσέχετε επειδή στη μέση υπάρχουν παιδιά και θα πρέπει να τα σεβόμαστε. Και ειλικρινά έχω κουραστεί από το γεγονός να είμαι υποχρεωμένος να διαψεύδω», ανέφερε χαρακτηριστικά o Τότι στα Instagram story του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν