Ήρθε η ώρα να σηκώσουν μανίκια στην Νιουκάστλ Η νέα εποχή  της ιστορίας της ξημέρωσε. Και φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει η Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να αποκτούν τον ποδοσφαιριστή της Μπέρνλι, Τζέιμς Ταρκόφσκι. Την περίοδο του Ιανουαρίου, θέλοντας να τον έχουν εντάξει πλήρως στο ρόστερ τους για το πρώτο ματς του νέου έτους! Ποδοσφαιριστής […]

Ήρθε η ώρα να σηκώσουν μανίκια στην Νιουκάστλ

Η νέα εποχή  της ιστορίας της ξημέρωσε.

Και φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει η Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να αποκτούν τον ποδοσφαιριστή της Μπέρνλι, Τζέιμς Ταρκόφσκι.

Την περίοδο του Ιανουαρίου, θέλοντας να τον έχουν εντάξει πλήρως στο ρόστερ τους για το πρώτο ματς του νέου έτους!

Ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ πρέπει να θεωρείται ο Τζέιμς Ταρκόφσκι της Μπέρνλι, με τις «καρακάξες» να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον 28άχρονο Άγγλο κεντρικό αμυντικό. προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή τους. Επί της προεδρίας του fund των Σαουδαράβων.

Οι συζητήσεις φαίνεται πως κατέληξαν άμεσα σε συμφωνία, και η Νιούκαστλ θα επιχειρήσει να ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή, με το ξεκίνημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, αλλά βασικός στόχος και των δύο πλευρών, αποτελεί η συμμετοχή του Ταρκόφσκι στο πρώτο ματς του νέου έτους, απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик