Η Εθνική Ιταλίας μετά την κατάκτηση του Euro 2020 γνώρισε έναν απρόσμενο αποκλεισμό.

Η Εθνική Ιταλίας μετά την κατάκτηση του Euro 2020 γνώρισε έναν απρόσμενο αποκλεισμό. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Τζόρτζιο Κιελίνι να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Ιταλός αμυντικός απογοητεύτηκε από την ήττα από την Βόρεια Μακεδονία και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 37χρονος στόπερ της Γιουβέντους θα αγωνιστεί σήμερα στο φιλικό ματς κόντρα στην Τουρκία αλλά και στο ματς με την Αργεντινή τον Ιούνιο και μετά θα αποσυρθεί από την Εθνική Ιταλίας. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αγωνίζεται στην «σκουάτρα ατζούρα» από το 2014 και έχει στο ενεργητικό του 115 εμφανίσεις και 8 γκολ!

Την Γιούβε την αφήνει πλέον στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες.

«Έχω να ανακοινώσω πως θα αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο ματς κόντρα στην Αργεντινή που θα δώσουμε στο Γουέμπλεϊ. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με την ομάδα σε ένα στάδιο που έζησα ένδοξες στιγμές, κατακτώντας το EURO», είπε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ιταλίας.

«Θα ήθελα να πω το αντίο στην εθνική μου ομάδα, έχοντας μια όμορφη και ωραία ανάμνηση. Πρέπει να αποκαλύψω πως το ματς κόντρα στην Αργεντινή θα είναι και το τελευταίο μου…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ