Αν υπάρχει βραβείο για το πιο «σπαστικό πέναλτι» στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ένας μικρός Ιάπωνας το έχει κερδίσει με το σπαθί του. Στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος οι δυο αντίπαλες ομάδες έπειτα από ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ο συγκεκριμένος μαθητής του σχολείου «Ryutsu Keizai Ogashi» έκανε 40ολόκληρα […]

Αν υπάρχει βραβείο για το πιο «σπαστικό πέναλτι» στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ένας μικρός Ιάπωνας το έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος οι δυο αντίπαλες ομάδες έπειτα από ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο συγκεκριμένος μαθητής του σχολείου «Ryutsu Keizai Ogashi» έκανε 40ολόκληρα δευτερόλεπτα για να εκτελέσει το πέναλτι από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής.
Ο παίκτης για περίπου 10” έμεινε τελείως ακίνητος, προτού με πολύ αργά βήματα πάει προς την μπάλα για να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γίνει φυσικά viral.

Δείτε το βίντεο:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα