Το 2021 φτάνει στο τέλος του. Η χρονιά που το ποδόσφαιρο βρήκε ξανά τα πατήματα του. Και το IFFHS ανέδειξε την κουρφαία 11άδα για την σεζόν. Στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς βρίσκονται αρκετοί παίκτες από την Εθνική Ιταλίας. Αλλά και το καμπιονάτο. Επίσης είναι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», Λιονέλ Μέσι, αλλά και οι Μπαπέ, […]

Το 2021 φτάνει στο τέλος του. Η χρονιά που το ποδόσφαιρο βρήκε ξανά τα πατήματα του. Και το IFFHS ανέδειξε την κουρφαία 11άδα για την σεζόν.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς βρίσκονται αρκετοί παίκτες από την Εθνική Ιταλίας. Αλλά και το καμπιονάτο. Επίσης είναι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», Λιονέλ Μέσι, αλλά και οι Μπαπέ, Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο πορτιέρο της «Σκουάντρα Ατζούρα», Τζίτζι Ντοναρούμα, ενώ στην άμυνα είναι ο πρωταθλητής με την Ίντερ, Χακίμι, ο πρωταθλητής Ευρώπης Μπονούτσι, o leader της Σίτι, Ρούμπεν Ντίας και ο σταρ της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις.

Στο κέντρο βρίσκονται ο πρωταθλητής Ευρώπης με Τσέλσι και Ιταλία, Ζορζίνιο, μαζί με τον «ιθύνοντα νου» της Σίτι, Ντε Μπρόινε και βέβαια τον Λιονέλ Μέσι. Όσο για την επίθεση, θυμίζει κοντσέρτο για πολυβόλα.

Στη γραμμή κρούσης είναι ο ασταμάτητος, φέτος, σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Μπαπέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο των 801 γκολ και ο on fire άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ