Πρεμιέρα σήμερα στο Κόπα Άφρικα, επισήμως Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών. Μια διοργάνωση με πολύ ταλέντο, αφού η μαύρη ήπειρος δεν είχε ποτέ έλλειψη. Είναι μια διοργάνωση λαμπερή και σούπερ-ανταγωνιστική. Φυσικά και θα αναδείξει, όπως συνέβη και το 2019, ταλέντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, διότι αγωνίζονται σε πρωταθλήματα χωρίς προβολή. Συγχρόνως όμως, θα προσφέρει […]

Πρεμιέρα σήμερα στο Κόπα Άφρικα, επισήμως Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών. Μια διοργάνωση με πολύ ταλέντο, αφού η μαύρη ήπειρος δεν είχε ποτέ έλλειψη.

Είναι μια διοργάνωση λαμπερή και σούπερ-ανταγωνιστική. Φυσικά και θα αναδείξει, όπως συνέβη και το 2019, ταλέντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, διότι αγωνίζονται σε πρωταθλήματα χωρίς προβολή. Συγχρόνως όμως, θα προσφέρει και θέαμα από αστέρια που ήδη γράφουν τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Κόπα Άφρικα. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει επίσημα με τον αγώνα του Καμερούν απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο, είχαμε ένα λαμπερό σόου.

Είδαμε ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα, χιλιάδες σημαίες και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις ένα γιγαντιαίο λιοντάρι στον αγωνιστικό χώρο του «Omnisport Paul Biya».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ