Υπέρ του την παράδοση έχει ο «Δικέφαλος» στις αναμετρήσεις του με βελγικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις για τέταρτη φορά, στην ιστορία του, ομάδα από το Βέλγιο.

Οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Europa Coference League. Στο πλαίσιο της φάσης των «8» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Γάνδη. Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα και παραμένουν αήττητοι εδώ και 55 χρόνια. Η τελευταία φορά που έχασαν ήταν το μακρινό 1967, με 2-0 και με 3-2 από τη Λιέγη για το τότε Κύπελλο Εκθέσεων.

Ο εντός έδρας αγώνας είχε γίνει στο Καυτανζόλγειο. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος.

Ο «Δικέφαλος» αναμετρήθηκε με τη Μαλίν το 1991 για το Κύπελλο UEFA. Στο γήπεδό του ο αγώνας έληξε ισόπαλος, 1-1. Στο «Άχτερ Ντε Καζέρν» η ελληνική ομάδα κέρδισε με 1-0.

Επίσης, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και το Europa League, ο ΠΑΟΚ έπαιξε κόντρα στην Μπριζ. Τόσο η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη όσο κι εκείνη επί βελγικού εδάφους έληξαν ισόπαλες, 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ