Άρης και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανα διαστήματα. Ο Άρης έδειξε αρκετά έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό. Αγγιξε τη φιλική νίκη με αλλά μια αδράνεια των στόπερ επέτρεψε στον Ολυμπιακό να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις αλλά παρατάχθηκαν με […]

Άρης και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανα διαστήματα.

Ο Άρης έδειξε αρκετά έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό. Αγγιξε τη φιλική νίκη με αλλά μια αδράνεια των στόπερ επέτρεψε στον Ολυμπιακό να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις αλλά παρατάχθηκαν με τα περισσότερα βασικά τους “γρανάζια”. Με επιβλητική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος όπου ήρθε και το γκολ του Ματέο Γκαρσία στο 38′.

ΟΙ “κιτρινόμαυροι” είχαν φάσεις και συγκράτησαν την ποιότητα του Ολυμπιακού επιθετικά μέχρι το 80′ που ήρθε η κεφαλιά-γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Μπαντού Εντιαγέ, με πολύ “γεμάτη” εμφάνιση κυρίως ανασταλτικά αλλά και επιθετικά.

Το 1-0 με Ματέο

Ισοφάριση με Αβραάμ

ΓΚΟΛ: 38′ Γκαρσία/80′ Αβραάμ Παπαδόπουλος

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Εντιαγέ (90’+1 Μαρμαρίδης), Σάσα, Μαντσίνι (82′ Ματίγια), Μπερτόγλιο (81′ Χαΐροβιτς),, Γκαρσία (62′ Ιτούρμπε), Μάνος (90’+1 Γκάνεα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Λαλά (81′ Αποστολόπουλος), Παπασταθόπουλος (71′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μπα (90′ Κινκουέ), Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης (59′ Μαυρουδής), Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες (71′ Μπα), Τικίνιο, Αραμπί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ