Όταν κοιτάς τον Αντάμα Τραορέ νομίζεις ότι είναι παίχτης ράγκμπι, κάποιος σωματοφύλακας, άλλα όλα παίρνουν τέλος μόλις τον δεις με μια μπαλίτσα στα πόδια. Εκεί στον ασβέστης της δεξιάς πλευράς προκαλεί πανικό στους αντιπάλους της Γουλβς. Αλλά κάτι συμβαίνει τελευταία και δεν τον βλέπουμε πολύ συχνά ενδεκαδάτο. Βάλτε και τις γκρίνιες του Αντάμα, και ο […]

Όταν κοιτάς τον Αντάμα Τραορέ νομίζεις ότι είναι παίχτης ράγκμπι, κάποιος σωματοφύλακας, άλλα όλα παίρνουν τέλος μόλις τον δεις με μια μπαλίτσα στα πόδια. Εκεί στον ασβέστης της δεξιάς πλευράς προκαλεί πανικό στους αντιπάλους της Γουλβς. Αλλά κάτι συμβαίνει τελευταία και δεν τον βλέπουμε πολύ συχνά ενδεκαδάτο. Βάλτε και τις γκρίνιες του Αντάμα, και ο εμφύλιος είναι προ των πυλών.

Η ταχύτητα του,  η τρομερή επιτάχυνση, σε συνδυασμό με την τεράστια φυσική δύναμη του και την άνεση που έχει με το κοντρόλ, τον κάνουν μια φονική μηχανή

Οι «λύκοι» για να τον αποκτήσουν έδωσα κοντά 20 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν από την Μπόρο, και με την μεγάλη εξέλιξη του και το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται από τα τοπ κλαμπ θέλουν να τον ανανεώσουν για πολλα χρόνια. Και κάπου εδώ ξεκινάει ο πόλεμος.

Η Γουλβς του έκανε προσφορά πολυετής ανανέωσης για να τον δέσει για πολλά χρόνια στο Μολινό, αλλά ο σταρ πλέον Αντάμα δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος και μάλιστα την θεώρησε αρκετά υποτιμητική για την προσφορά του αλλά και την αξία του. Ταυτόχρονα ο Τραορέ δείχνει πολύ δυσαρεστημένος αφού το τελευταίο διάστημα δεν είναι πια ενδεκαδάτος, και ο χρόνος συμμετοχής στην ομάδα έχει μειωθεί πολύ.

Κατά την γνώμη του αυτό οφείλετε σε “αντίποινα” της Γουλβς επειδή δεν δέχτηκε την ανανέωση του συμβολαίου του και ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο εκτελεί εντολές της διοίκησης και δεν τον χρησιμοποιεί όπως στο πρόσφατο παρελθόν. 

Το κλίμα δεν είναι καλό και για τις δύο πλευρές και μήπως μια μεταγραφή θα σώσει την κατάσταση και για τις δύο πλευρές.

Άλλωστε ενδιαφερόμενα κλαμπ να φαν κι οι κότες.

https://www.youtube.com/watch?v=8wPkAK78dRg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα